Лайм

Немає можливості зателефонувати: Артем Пивоваров розповів про рідних в окупованому Вовчанську

Сім'я виконавця не може виїхати

24 лютого війська РФ увійшли до міста Вовчанськ Харківської області, і з того часу воно залишається в окупації. Саме у цьому місті рашисти розібрали завод, щоб влаштувати на його місці концтабір для тортур місцевих жителів.

Головне управління розвідки Міністерства оборони України повідомляло, що в окупованих містах Харківщини медичний персонал змушують лікувати поранених російських солдатів, і Вовчанськ - не виняток. "Всі медики проходять процедуру перевірки на поліграфі. Тих, що не пройшли примусово, відправляють на передову", - додали в ГРУ МО.

Артем Пивоваров родом із Вовчанська, його родина перебуває в окупації. Фото: https://www.instagram.com/pivovarovmusic/

Вовчанськ - рідне місто українського співака Артема Пивоварова. Там досі залишаються його рідні, включаючи маму-лікаря. У програмі "Ранок з Україною" 30-річний артист розповів, що йому відомо про ситуацію у місті.

"У перший день я дізнався, що до Вовчанська увійшли війська РФ. На жаль, у мене немає великої кількості достовірної інформації, оскільки не можу тримати зв'язок зі своїми близькими. Але знаю, що з ними все добре. Все, що можу сказати", – сказав Пивоваров.

За його словами, порівняно з Бучею та іншими містами, де окупанти винищували мирне населення, у Вовчанську ситуація "стабільніша". "З цивільними поводяться начебто... нормально", - сказав він.

Мама Артема – медик, яка приймала поранених у лікарні. Вона досі залишається в окупованому місті, тому співак не може вільно говорити про те, що відбувається.

"Так, вона працює. Це все, що я можу сказати, тому що дуже за них переживаю. І я не можу з ними підтримувати нормально зв'язок. Ми навіть не можемо здійснити один єдиний дзвінок, - сказав він, стримуючи емоції. - Не їхати була позиція мами, ми на цю тему багато спілкувалися. Але зараз, на жаль, взагалі немає можливості виїхати".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

У Мальме пройшов перший півфінал "Євробачення 2024": головні подробиці шоу

7 травня о 22:00 за Києвом стартує "Євробачення-2024" - дивитись онлайн трансляцію першого півфіналу конкурсу

Хто пройшов у фінал "Євробачення-2024" після першого півфіналу: результати голосування

Після першого півфіналу до гранд-фіналу "Євробачення-2024" пройшли 10 країн-учасниць

alyona alyona і Jerry Heil виступили на "Євробаченні-2024" з потужним номером: відео

Як alyona alyona та Jerry Heil виступили у першому півфіналі "Євробачення-2024" - відео України