Лайм

Футболку Кузьми Скрябіна продали на аукціоні за 255 тисяч - кошти підуть на підтримку ЗСУ

У ній музикант послав Путіна

На благодійному аукціоні продали футболку Кузьми Скрябіна (Андрія Кузьменка), в якій він виступав на фестивалі "Файне місто" у 2014 році, коли в Україну прийшла війна. Саме в ній музикант зі сцени послав Путіна туди, куди українські прикордонники послали російський військовий корабель.

Як зазначили організатори аукціону, пам'ятна річ співака пішла з молотка за 255 тисяч гривень – усі кошти підуть на авто для ЗСУ та до благодійного Фонду ім. Кузьми Скрябіна, який займається закупівлею медикаментів для потреб військових та цивільного населення. Стартова ціна лота складала 2 тисячі гривень.

Фото: instagram.com/b42kon.help

Червону футболку з написом Georgia придбали Вікторія та Сергій Калашник. Українську сім'ю з Кузьмою пов'язує особлива історія: він був ведучим на їхньому сімейному заході, а потім підтримував з ними зв'язок.

Фото: instagram.com/b42kon.help

"Колись 12 років тому Андрій подарував нам веселе свято. Після цього ми не раз зустрічалися, він завжди брав трубку, жартував і пам'ятав кожного на ім'я. Тепер ми завжди його пам'ятатимемо", - розповіла нова власниця футболки.

Фото: instagram.com/b42kon.help

Знаковий елемент гардеробу музиканта передала на аукціон дочка Барбара. "Дякую сім'ї Барбари Кузьменко за футболку, яку вони зберігали на згадку про Кузьму, - розповіли організатори аукціону. - Щось нам підказує, що Андрій Кузьменко там зверху дуже пишається кожним з нас. Кожним подібним кроком, аукціоном чи збором коштів ми наближаємо нашу перемогу. Ми єдині та непереможні! Слава Україні!".


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від @b42kon.help

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували