RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

Марку "Російський військовий корабель" в Україні продають за десятки тисяч гривень: подробиці

Україну накрила справжня епідемія! Після того, як "російський військовий корабель" пішов саме туди, куди його послали українські прикордонники, жителі нашої країни вишикувалися в гігантські черги, щоб отримати заповітну тематичну марку. Також за неї готові віддавати величезні гроші.

1 березня Укрпошта оголосила конкурс на створення нової української поштової марки Російський військовий корабель, йди на*уй! На конкурс надійшло понад 500 ескізів, з яких обрали 20 фіналістів, чиї роботи відповідали філателістичним критеріям. Переможця обрали інтернет-користувачі, ним став український художник Борис Грох. За п'ять днів було продано майже півмільйона марок. Укпошті довелося запровадити обмеження на продаж марок в одні руки.

Після цього в країні розпочався неймовірний ажіотаж: люди годинами стоять у черзі, але навіть це не є запорукою успіху. Тому заповзятливі українці почали продавати марки за величезною спекуляційною ціною.

Нагадаємо, ракетний крейсер "Москва" внаслідок затоплення, спричиненого попаданням українських "Нептунів", міг втратити до половини екіпажу.