Лайм

Ми постійно сварилися: співачка MamaRika розповіла про стосунки з чоловіком на відстані

"Я думала, що приїду до нього і буду ідеальною жінкою, але нічого подібного"

Українська виконавиця MamaRika (справжнє ім'я - Анастасія Кочетова), яка нещодавно розповіла про повернення з Польщі, поділилася подробицями стосунків з чоловіком на відстані. Вона зізналася, що ці півтора місяці, які вони не бачилися, виявилися для їхньої сім'ї не найпростішими.

"Я виношу йому мізки страшно. Я думаю, що це така жіноча риса - оці всі внутрішні болі виговорювати щоденно. Ми не бачилися півтора місяці, і майже не було дня, щоб я не плакала і не казала: "я вже не можу", "я хочу до тебе", "я хочу в Україну", "я хочу, щоб сім'я була разом". Кожного дня. Це дуже тяжко. Це так здається, що ти там за кордоном у безпеці. Це морально дуже важко. Я розумію кожну жінку, кожну маму, яка зараз там. Але морально ти просто закипаєш, і дуже нервово відносини складалися", - розповіла співачка Славі Дьоміну.

MamaRika заявила, що останні події сильно вплинули на її нервову систему, через що вона має намір звернутися до психолога чи приймати заспокійливі.

"Ми постійно сварилися, він у мене у всьому був винен. Хоча і зараз ми продовжуємо сваритися. Я думала, що приїду до нього і буду ідеальною жінкою, але нічого подібного, я і далі на нервах. Якщо без жартів, то у мене реально з'їхала нервова система. Це не смішно", - сказала артистка.

"В мене була дуже складна дорога. Я добиралася одна з малим через Молдову, через напівзакинутий якийсь незрозумілий будинок, потім через Румунію, я летіла потім до Варшави. І потім ця розлука, я одна з дитиною, тому що мама постійно на роботі. І в мене з'їхали нерви, в мене інколи бувають приступи. Я можу ввійти в якийсь такий стан і просто мене несе, я не можу себе зупинити. В мене реально з'їхала психіка, і це не смішно. Я плачу, я кричу, я можу бити руками в стіни. В мене жахлива нервова криза, і думала, що приїду додому і все зніме як рукою, але нічого подібного", - додала вона.

Фото: instagram.com/mamarika_official

Нагадаємо, MamaRika разом з чоловіком та сином жила у приватному будинку неподалік Гостомеля. Через вторгнення РФ у незалежну Україну зірка виїхала у Польщу, в той час як Сергій Середа залишися в Одесі. Відомо, що співачка спочатку поїхала до Молдови, а звідти вже добиралася до Польщі. Через 1,5 місяці перебування в чужій країні вона прийняла рішення повернутися додому.

  • Тим часом Маша Єфросініна пояснила, чому чоловік попросив її поки не повертатися в Україну. Зірка згадала, яка фраза змусила її змінити свою думку.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

У Мальме відбувся фінал Євробачення 2024 - якими були найкращі виступи артистів - хто потрапив у топ-7 - відео

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona і Jerry Heil посіли 3 місце на Євробаченні 2024 за результатами суддівського та глядацького голосування - таблиця

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер зі Швейцарії виграв Євробачення 2024 - що відомо про життя та кар'єру музиканта, який позиціонує себе як небінарна особа