Лайм

Ти маєш залишатися там: Єфросініна пояснила, чому чоловік попросив її поки не повертатися в Україну

Зірка згадала, яка фраза змусила її змінити свою думку

Українська телеведуча Маша Єфросініна, яка нещодавно розповіла про стосунки із чоловіком на відстані, наразі перебуває за кордоном. Завдяки своїм благодійним проектам вона збирає гроші на допомогу Україні, а також продовжує вести боротьбу на інформаційному фронті.

Однак думка про повернення до рідної України не залишає знаменитість, і кожні три дні під час розмови із коханим вона заявляє, що їде додому. Тимур Хромаєв зміг підібрати потрібні слова, після яких телеведуча подивилася на ситуацію з іншого боку. Детальніше про це Єфросініна розповіла у програмі "Зірковий шлях".

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

"Він сказав: "Ти повинна залишатися там, бо я почав бачити, що розгладилося твоє обличчя і що твої очі нарешті позбулися страху і паніки того жаху за все, що відбувається, що я бачив, поки ми були на заході України. І я буду благати всіх жінок не повертатися до повної перемоги. Тому що ви повернетеся абсолютно з іншою енергією. Ви повернетеся вже з живими поглядами, з живою енергією, щоб повертати Україну до життя", - розповіла зірка.

Телеведуча з донькою та сином виїхала з України через 4,5 тижні після російського вторгнення. До цього вона знаходилася у Києві зі своїм чоловіком. Після того, як вони попрощалися на кордоні, Маша бачить коханого лише по відеозв'язку.

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

Раніше знаменитість зізнавалася, що вони з чоловіком обрали "сухе" спілкування, оскільки воно не викликає у неї сльози, а Тимуру боляче бачити кохану заплаканою. Чоловік почувається у Києві спокійніше, коли знає, що його рідні знаходяться у безпеці.

"Коли він бачить нас усміхненими, коли ми розповідаємо: "Ми сьогодні купили собаці нове ліжко", - він так радіє. "Мені Саша десь нарвав квітів і подарував", - він радіє. Коли він чує від нас прояви нормального життя - ось так він радіє", - говорила телеведуча.

  • Єфросініна розповіла про спілкування з Оленою Кравець у період війни та пояснила, чому акторка стала для неї психологинею. "Я дуже плакала, коли приймала рішення їхати з країни. Я говорила з нею", - сказала вона.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona і Jerry Heil посіли 3 місце на Євробаченні 2024 за результатами суддівського та глядацького голосування - таблиця

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер зі Швейцарії виграв Євробачення 2024 - що відомо про життя та кар'єру музиканта, який позиціонує себе як небінарна особа

Nemo перемогли на "Євробаченні-2024": про що їхня пісня The Code

Співак Немо зі Швейцарії виграли "Євробачення-2024" - текст пісні The Code, яка принесла їм перемогу