Лайм

Не пробачу: солістка KAZKA повернулася до свого розкраденого окупантами будинку під Гостомелем

Олександра прилетіла зі США в Україну

Олександра Зарицька повернулася до свого будинку під Гостомелем, який розграбували рашисти. Співачка, яка дізналася про мародерство від свого сусіда, тепер побачила "поранене" житло на власні очі.

У своїх Instagram-"історіях" солістка гурту KAZKA повідомила, що прилетіла зі США в Україну. Артистка показала кадри розбомбленого Ірпеня, на яких немає жодної вцілілої будівлі. "Просто серце аж колить від болю", - написала зірка.

Фото: instagram.com/kazka.band

Також Олександра показала знімок зі свого будинку та розповіла, що ніколи не пробачить окупантам. На колажі, зробленому із трьох фото, можна побачити загиблі квіти співачки. За її словами, ці "малюки" були дуже цінними для неї.

Фото: instagram.com/kazka.band

"Ви можете подавитись всією вкраденою технікою, деталями від машини, але цих малюків я вам не пробачу", - написала Зарицька.

Фото: instagram.com/kazka.band

Раніше виконавиця розповідала, що рашисти винесли з будинку абсолютно все, що має цінність, навіть мікрофон, який дорогою загубили.

"Це дуже жорстко. Забрали навіть колонку, яка важила 30 кг, - додала вона. - Я не знаю, що у людей у голові. Мені не шкода речей, просто дуже неприємно, що ти вже ніколи не почуватимешся спокійно в цьому будинку. Відчуття, що туди вломилися, у твою хату, у твою фортецю. Принизили тебе тим, що всі розтрощили".

Фото: instagram.com/kazka.band

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil