Лайм

Винесли все, навіть мікрофон: росіяни пограбували будинок солістки KAZKA під Гостомелем

Співачка розповіла свою історію

Олександра Зарицька втекла з рідного дому під Гостомелем на п'ятий день війни. Після відходу російських військ солістка гурту KAZKA дізналася, що житло повністю розікрали.

В інтерв'ю "ЖВЛ" співачка розповіла, що рашисти винесли абсолютно все, що має цінність, навіть мікрофон, який зрештою втратили дорогою. "Вже потім наші його знайшли та занесли назад", - поділилася виконавиця.

Фото: instagram.com/kazka.band

"Це дуже жорстко. Забрали навіть колонку, яка важила 30 кг, - додала вона. - Я не знаю, що у людей у голові. Мені не шкода речей, просто дуже неприємно, що ти вже ніколи не почуватимешся спокійно в цьому будинку. Відчуття, що туди вломилися, у тій дім, у твою фортецю. Принизили тебе тим, що всі розтрощили".

Олександра зізналася, що вона не планувала їхати з України, і думала, що у місці, де знаходиться її будинок, буде відносно спокійно. Артистка живе за три кілометри від Гостомеля на Київщині.

Проте вже першого дня почалися сильні вибухи. "Було дуже важко заснути, тому що так сильно гриміло, ми посеред ночі вставали і бігли в коридор", - розповіла Зарицька.

Фото: instagram.com/kazka.band

На п'ятий день співачці зателефонував тато, який на той момент перебував у Макарові, та сказав, що до селища вже заїжджають російські окупанти.

"Тато сказав, що нам треба їхати. Нас охопила паніка, ми хвилин за 15 зібрали речі, трьох моїх собак і виїхали", - розповіла Саша.

Співачка з мамою, сестрою та хлопцем тиждень провели у Берегово на Закарпатті, потім Олександра "обміняла хлопця на подругу" та поїхала до Америки з благодійними концертами. Кошти від продажу квитків ідуть Україні.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Найгірше позаду: комік Віктор Розовий вперше після важкого поранення висловився про свій стан

Віктор Розовий вийшов на зв'язок у соцмережах та розповів про свій стан після важкого поранення голови - комік показав фото з лікарні

Де дивитися фінал "Євробачення-2024", в якому Україна змагається за перемогу

Коли фінал "Євробачення-2024" та під яким номером виступатимуть alyona alyona та Jerry Heil - де дивитися виступ України у фіналі

ЗМІ показали відео, як працівники ТЦК зупинили в Києві Monatik: співак відреагував

Дмитра Монатіка у Києві зупинили представники ТЦК та перевірили документи - співак прокоментував ситуацію - відео