Лайм

Росію можуть позбавити участі у міжнародному конкурсі "Міс Всесвіт"

Керівництво конкурсу розглядає це питання

Українці звернулися до оргкомітету "Міс Україна Всесвіт", офіційного представника "Міс Всесвіт" (Miss Universe) в Україні, з вимогою позбавити представниць Росії можливості участі у міжнародному конкурсі краси.

У своєму офіційному зверненні президент "Міс Україна Всесвіт" Анна Філімонова зауважила, що вона повністю підтримує цю ініціативу і вже поінформувала керівництво Miss Universe. "Ми впевнені, що наші партнери з "Міс Всесвіт" ухвалять правильне рішення", - сказала вона.

Фото: instagram.com/missukraine_universe

"Росія не повинна брати участь у цьому конкурсі вже ніколи, тому що це обурить велику кількість країн, які не хочуть бачити російську представницю поряд із собою", - наголосила Філімонова.

Анна також зазначила, що президент конкурсу "Міс Всесвіт" Пола Шугарт із початку повномасштабного вторгнення РФ підтримує український народ.

"Їхня організація робила велику кількість благодійних внесків і допомагала інформаційно, розміщуючи на своїх ресурсах пам'ятки про те, як іноземці можуть допомогти Україні", - розповіла президент "Міс Україна Всесвіт".

Анна Філімонова також нагадала дівчатам, які бажають взяти участь у "Міс Україна Всесвіт", щоб надалі представляти країну на "Міс Всесвіт", що за правилами конкурсу всі учасниці повинні мати українське громадянство.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від МІС УКРАЇНА ВСЕСВІТ (@missukraine_universe)


  • Раніше Анна Неплях відповіла на критику свого життя за кордоном. "Міс Україна Всесвіт-2021" емоційно звернувся до підписників.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Канал "СТБ" повідомив про рекордну кількість анкет після оголошення імені нового "Холостяка"

Творці Холостяка повідомили про велику кількість анкет після того, як оголосили ім'я нового героя Олександра Терена

"Суспільне" заперечило слова alyona alyona про штраф для української делегації на "Євробаченні-2024": що відомо

Суспільне Мовлення спростувало заяву alyona alyona про штраф української делегації за футболки з закликами звільнити військовополонених

Найбільша цінність мого життя: співачка Lama у День сім'ї показала романтичну світлину з коханим

У День сім'ї 2024 в Україні співачка Lama показала фото зі своїм обранцем Романом та висловилася про сімейні цінності