Лайм

Віддала на допомогу понад 100 тисяч: Анна Неплях відповіла на критику свого життя за кордоном

"Міс Україна Всесвіт-2021" емоційно звернулася до підписників

Анна Неплях виїхала з України у перші дні війни, через що зіткнулася з критикою з боку українців, які залишилися жити під обстрілами. "Міс Україна Всесвіт-2021" відповіла всім тим, хто засуджує її за те, що вона показує в Instagram своє мирне життя за кордоном, тоді як у рідній країні триває війна.

"Підкажіть, де ця тонка грань між жити та транслювати своє життя в реальному часі норм і недоречно у воєнний час, - запитує вона у "сторіз". - І чому, якщо ти в Україні і показуєш із міста життя і як усе працює - це норм, а якщо за кордоном – зрада і "звичайно, бідна, мені б твої проблеми?".

Фото: instagram.com/neplyah

Анна вважає, що кожна людина має вибір, і кожна діє у міру своєї готовності. "І те, що для вас патріотизм та любов до батьківщини, для іншого проявляється у зовсім іншому напрямку", - впевнена вона.

Фото: instagram.com/neplyah

Неплях зазначила, що вона не заробляє блогерством вже 50 днів, при цьому віддала на допомогу Україні понад 100 тисяч гривень своїх власних коштів. "Я вибираю позицію діяти всупереч усьому, ніж продовжувати бути жертвою", - наголосила модель.

"Ми, українці, вже всьому світу довели, що ми вже точно не терпіли і якщо нам щось не подобається - ми боремося та перемагаємо. Нам залишилося лише прийняти той факт, що життя продовжується і в кожного свій шлях реалізації у цьому житті. І так, настав час вже українцю отъ*баться від українця, адже ворог у нас один", - написала вона.

Фото: instagram.com/neplyah

"Міс Україна Всесвіт" також висловилася на тему любові до батьківщини. Анна порадувалася за тих українців, у кого з 24 лютого прокинувся патріотизм, наголосивши, що у неї "він не спав і завжди був".

За її словами, до війни вона мала багато можливостей залишитися жити в іншій країні - Лондоні, Швейцарії, Франції, Кіпрі, Росії, але вона цього не робила і завжди поверталася до рідної України.

Фото: instagram.com/neplyah

"Я людина, яка завжди сплачує податки у своїй країні, підтримує і нереально закохана в українські бренди, яка ніколи не говорила: "у нас все через ж*пу" або "а ось у Європі не те, що у нас". Я в житті ніколи не викину папірець на вулиці і пройду кілометри зі сміттям в руках, але не смітитиму у себе вдома. Я прибираю какашки за собакою", - поділилася Неплях.

"Я пишаюся тим рівнем сервісу ресторанів, їжі, який у нас є і мені ніде так не смачно, як у рідній Одесі, - додала вона. - Я ділюся з тим, чим можу поділитися, і мені на цьому не потрібно хайпувати і виставляти в Інстаграм. Я люблю свою країну не один день або коли в неї все добре".

Фото: instagram.com/neplyah

Дівчина розповіла, що за весь час, поки вона перебуває за кордоном, їй багато за що "прилітало" від підписників: чому вона не чистить картоплю для солдатів, розмовляє російською мовою, слухає пісні російських виконавців, має багато одягу, тоді як інші бігли в одному спортивному костюмі. За словами Неплях, таких людей вона відразу посилала слідом за російським кораблем.

"У моїй системі цінностей немає місця для агресії та конфліктів. Я витрачу свою енергію на творення та допомогу, ніж буду комусь щось доводити", - наголосила дівчина.

Фото: instagram.com/neplyah

"Свобода і відвага - це те, з чим сьогодні асоціюється Україна, - продовжила вона. - І я хочу, щоб від загального ми прийшли до приватного і зрозуміли, що саме час вийти з позиції жертви, звинувачувати всіх довкола і просто діяти - заради себе, своєї сім'ї, своєї мрії, своєї країни.

Анна впевнена, що свободу вибору треба дати не лише собі, а й іншим. Адже кожен має свій шлях, який кожна людина має право пройти у власному ритмі.

Фото: instagram.com/neplyah

Фото: instagram.com/neplyah

"Міс Україна Всесвіт" закликає українців перестати обливати один одного брудом, а транслювати життя, щастя, любов, роботу, турботу, допомогу і лише тоді ми забудемо про страх та засудження.

"10 млн українців покинули свою країну і навіть якщо у них у небі мир, ми все одно живемо у стані війни. Щодня. Давайте намагатимемося увійти у стан миру колективно, незалежно, ви у Києві чи за кордоном – ми один організм наший сильної незалежної та такої улюбленої України", - закликає Анна.

Фото: instagram.com/neplyah

Новини партнерів

Читайте також

Герой нашого часу: новим "Холостяком" став відомий український ветеран

СТБ назвали нового героя Холостяка 13 - ним виявився військовослужбовець Олександр Терен Будько, який втратив обидві ноги на фронті

Переможці "Євробачення-2024" Nemo заспівали українською "Teresa & Maria": яскраве відео

Nemo разом з alyona alyona і Jerry Heil заспівали українською пісню Teresa & Maria - відео та реакція співачок

"Євробачення 2023", яке проходило у Британії від імені України, отримало премію BAFTA TV

Євробачення 2023, яке було у Британії від імені України, здобуло премію BAFTA у номінації Найкраще шоу у прямому ефірі