Лайм

Іншої Батьківщини в мене немає: Андрій Бєдняков відповів на звинувачення у зраді рідного Маріуполя

Знаменитість висловив свою позицію з цього приводу

Український телеведучий Андрій Бєдняков, який народився і виріс у заблокованому на даний момент Маріуполі, розповів, що почав отримувати від громадян РФ повідомлення про те, що він нібито "зрадив своє рідне місто". На звинувачення подібного роду екс-ведучий "Орла та Решки" вирішив дати чітку відповідь: він – українець, і іншої Батьківщини в нього немає.

На своїй сторінці в Instagram Бєдняков опублікував відповідний пост. "Вчора отримав повідомлення про те, що я зрадив своє місто. Зрадив своє місто, Карле! "Зрадник", "Через 50 років приїдеш і то, якщо пробачимо" - написали мені люди з Росії. Дуже цікава логіка. Тобто: щоб не вважатися зрадником у деяких, потрібно зрадити інших. Щоб не "зрадити своє місто", потрібно зрадити свою країну", - пояснив детальніше він.

Фото: instagram.com/biedniakov

"Ось на цій фотографії я дивлюся на вас, писаки. Запам'ятайте: Я УКРАЇНЕЦЬ. І іншої Батьківщини у мене немає. А ті, хто зрадив країну і перекинувся туди, де дали трохи грошей і призначили заступником заступника голови голів, скажу: зрадники - ВИ! І за гроші Батьківщину не купиш!" - відповів хейтерам ведучий.

Фото: instagram.com/biedniakov

Крім того, Бєдняков додав, що до перемоги України у війні з Росією залишилося чекати ще трохи, і вже незабаром тимчасово захоплені окупантами території знову контролюватимуться українською армією. "І до Маріуполя ми повернемося. Як і до Херсона, Мелітополя, Бердянська, Нової Каховки та інших міст нашої країни. Ми впевнені в цьому, і в цьому наша сила", - підсумував він.

  • Раніше Андрій Бєдняков розповів про сусіда-прихильника "руського миру", який прозрів після вбивства рідних у Маріуполі. Чоловікові не сподобалося, як "врятували" його сім'ю.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита