Лайм

Хочу змінити її громадянство: співак ALEKSEEV розповів про дівчину-росіянку

"Вона хоче хочу будувати своє майбутнє в нашій країні, поряд зі мною"

Український співак ALEKSEEV (справжнє ім'я - Микита Алєксєєв) зізнався, що у найближчому майбутньому планує змінити громадянство своєї дівчини Уляни з російського на українське. За словами артиста, кохана вже чотири роки живе разом із ним у Києві, і у війні проти Росії виступає повністю на нашому боці.

Детальніше про це виконавець розповів у інтерв'ю Славі Дьоміну. "Вона зараз тут зі мною. Вона хотіла повернутися у перші дні війни, коли ще була у Європі, але я їй на той момент заборонив приїжджати. Чому я не дозволяв їй повертатися? Розкажу на своєму прикладі. Я спочатку був в Києві, потім мене друг забрав у Бровари. Нас багато там було людей: дітей і жінок. Був серед нас чоловік, який згодом пішов на війну. Він приїжджає і каже: "збираємо валізи, всіх дівчат терміново з країни". Він почав нам розповідати про масштабні гвалтування в Бородянці. Він страшні речі розказував. Цю інформацію вирішили не розповсюджувати, щоб не сіяти паніку. І я Уляні постійно говорив, що в Україну повертатися ще рано. Ми почекали так місяць-півтора, і десь тиждень тому вона повернулася, зараз ми вже разом", - сказав ALEKSEEV.

"Зрозуміло, що якщо вона повернулася сюди, то вона на нашому боці. Вона сильно вірить у те, що добро на нашому боці. Я, як чоловік, який її дуже кохає, хочу для неї тільки найкращого в майбутньому. Я дуже хочу змінити її громадянство", - зізнався співак.

Артист додав, що з поверненням коханої до України виникли певні труднощі, оскільки потрібно було пройти певну процедуру для того, щоб громадянці РФ дозволили в'їзд.

Фото: instagram.com/alekseev_officiel

"Для того, щоб вона заїхала, я поставив її на облік в Службу Безпеки. Ми отримали відповідь, що вона може приїхати, і тільки після цього вона поїхала. Це був не найпростіший такий етап. Наступне, чим я буду займатися, я буду намагатися змінити її громадянство. Я розумію, що це буде дуже важко, але я вірю, що в нашій країні нормальні люди, які розуміють ситуацію. Вона живе тут чотири роки зі мною, з самого початку наших відносин. Вона хоче хочу будувати своє майбутнє в нашій країні, поряд зі мною", - пояснив виконавець.

  • Тим часом співачка MamaRika розповіла про стосунки з чоловіком на відстані. Вона зізналася, що ці півтора місяці, які вони не бачилися, виявилися для їхньої сім'ї не найпростішими.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Червоний манікюр - вічна класика, яка завжди в тренді: актуальні дизайни на весну

Червоний манікюр - це позачасовий та універсальний вибір, який випромінює впевненість, вишуканість та гламур

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни