Лайм

Ведучий "Євробачення" Тимур Мірошниченко назвав головного конкурента України на конкурсі

Переможець "Євробачення-2022" визначиться 14 травня

10 травня гурт Kalush Orchestra представив Україну в першому півфіналі "Євробачення-2022", зірвав бурхливі оплески і пройшов у фінал конкурсу з піснею "Стефанія". Букмекери прогнозують перемогу українців, хоча тисячі учасників онлайн-опитування на сайті Eurovision World ставлять на перше місце італійців Mahmood та Blanco.

Ведучий Тимур Мірошниченко, який традиційно є українським голосом "Євробачення" та коментує конкурс кожного року, дав свою оцінку виступу гурту Калуш. У програмі "Сніданок з 1+1" він назвав головну перешкоду для України, яка може завадити їй перемогти на "Євробаченні-2022".


Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення KALUSH (@kalush.official)

уло гарно і душевно. Якось на часі, не було перегинів, які бувають на Євробаченні. Така згуртованість усіх, велика кількість українських прапорів у залі, в руках артистів – такого точно ніколи не було. Це безпрецедентна підтримка. Оплески, які не вщухали після оголошення, що Україна проходить до фіналу, коли просто весь зал аплодував і продовжував би це робити, але потрібно було рухатись далі, бо на Євробаченні часу немає, це прямий ефір", - розповів Мірошниченко.

Переможець "Євробачення-2022" визначиться 14 травня шляхом голосування глядачів та національних журі. Ведучий вважає, що місце у топ-3 конкурсу українцям точно забезпечене.

"Півфінал, на якому виступила майже половина учасників, вчора показав, що KALUSHORCHESTRA за якістю, постановкою та піснею точно у ТОП-3. І ось цей додатковий фактор героїзму, він може трохи додати тих балів, яких могло б не вистачити для перемоги, - говорить він. - Наш головний конкурент, окрім нас самих, це національне журі. Це п’ять людей у кожній країні, сумарно близько 200 членів журі. Вони мають оцінювати в першу чергу сам номер, пісню, вокальні дані, загальні враження і не можуть у свої оцінки додавати якесь співчуття, захоплення країною, а не виступом. Мають судити неупереджено, але знову ж таки – вони теж люди. Якщо за загальними результатами журі ми не посядемо перше місце, тої кількості балів, які ми маємо отримати від глядачів, я думаю, її має вистачити, аби перекрити прогалину. Хоча це мої думки, можливо ми по журі і виграємо".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита