Лайм

Ці почуття не сплутаєш ні з чим: Ксенія Мішина розповіла, як війна розкрила в ній справжній патріотизм

Акторка розповіла про любов до батьківщини

Ксенія Мішина зізналася, що війна дала їй зрозуміти, наскільки сильно вона любить свою країну. Особливо гостро свій патріотизм акторка усвідомила, коли покидала Україну.

"Вперше таку сильну, патріотичну та безкомпромісну любов до своєї країни мені подарувала або, швидше, розкрила у мені війна. Особливо ясно я усвідомила це в момент перетину кордону", - поділилася зірка в Instagram.

Фото: instagram.com/misha.k.ua

Ксенія разом із сином Платоном знаходиться у Бельгії, куди поїхала за контрактом, який уклала ще за півроку до початку війни. І незважаючи на те, що поїздка була запланованою, спектр почуттів, який вона зазнала на кордоні, був неймовірним.

"Раніше я бачила таке тільки у фільмах і вважала це романтизацією, але життя мені це показало, - зізналася Мішина. - Любов та прихильність до своєї землі - ці почуття не сплутаєш ні з чим. Особливий коктейль".

"По дорозі я плакала. Я практично вила. Платон все питав "чому??", а я просто плакала від розпираючого почуття болю і любові одночасно, - додала вона. - Я не знаю, що це, але найбільше сподіваюся, що цей істинний патріотизм народився у душі кожного українця”.

Фото: instagram.com/misha.k.ua

Акторка зізналася, що вони з сином мріють якнайшвидше повернутися додому та вдихнути знайомий запах затишку та безпеки.

"Ми постійно говоримо про те, як будемо довго-довго сидіти вдома, валятися на своїх ліжках, дивитися телек, поливати квіти і медитувати зі своїм Буддою!, - розповіла вона. - Я мрію про те, як знову запалюватиму свічки і з величезною любов'ю прибиратиму кожен куточок свого житла і це більше ніколи не здаватиметься мені рутиною".

Мішина впевнена, що життя кожного українця вже не буде колишнім, тепер ми знаємо – цінність кожного моменту має набагато вищу ставку.

Фото: instagram.com/misha.k.ua

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували