Лайм

Зрадник, який втік: Юрій Ткач розповів, як у перші дні війни зіткнувся із хейтом

Коміка звинувачували у втечі з України

З початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну Юрій Ткач знаходиться у Києві та зі зброєю в руках стоїть на сторожі спокою міста. Комік вступив до лав тероборони на другий день війни, але не став цього афішувати, і це призвело до хейту у соцмережах.

В інтерв'ю "КП" в Україні" актор зізнався, що йому стали писати гидоти і називати зрадником. У мережі стали розповсюджувати чутки, що він і ще кілька артистів втекли з України. Після цього Ткач розмістив допис зі словами: "Задовбали питанням, де я. У Києві. Зі своєю сім'єю. Захищаю рідну землю!".

Фото: instagram.com/yuriy_tkach

"Коли у перші дні війни я виставляв пости на підтримку ЗСУ та робив інші публікації, побачив у коментарях багато хейту, що я "зрадник, який втік". Що це було - не знаю. Можливо, ботоферма. Потім якась дівчинка виставила в Тік-Ток, що я та ще кілька наших артистів бігли за кордон”, - розповів Юрій.

"Насправді вже другого дня я взяв у руки зброю і пішов захищати довірену нам територію - ми стали в ряди територіальної оборони", - зізнався гуморист.

Юрій також розповів, що як тільки вони з сім'єю почули перші вибухи, то одразу переїхали до друга, який живе за півтора кілометри від їхнього будинку. Там є підвал, де можна ховатись під час повітряної тривоги.

"Я привіз туди дружину, дочку та нашу подругу з матір'ю. Там були ще друзі та дружина мого друга", - поділився гуморист.

Фото: instagram.com/yuriy_tkach

Після того, як Київ почали сильно бомбардувати, Юрій вирішив вивезти дружину Віку та доньку Лізу у безпечне місце.

"Якби Ліза була в безпеці, Віка залишилася б у Києві. Але, чесно кажучи, мені так спокійніше. Я їх вивіз до Чернівців, а далі вони поїхали до Болгарії, де поєдналися з друзями, які вже там були. Щодня вони мріють про перемогу, закінчення війни і щоб нарешті повернутися до рідного Києва", - розповів Ткач.

  • Раніше Юрій Ткач разом з Пономарьовим та іншими артистами записали пісню "Україна переможе" . Композиція точно підніме настрій та бойовий дух.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

У Мальме відбувся фінал Євробачення 2024 - якими були найкращі виступи артистів - хто потрапив у топ-7 - відео

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona і Jerry Heil посіли 3 місце на Євробаченні 2024 за результатами суддівського та глядацького голосування - таблиця

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер зі Швейцарії виграв Євробачення 2024 - що відомо про життя та кар'єру музиканта, який позиціонує себе як небінарна особа