Лайм

Остання крапля: Юрій Ткач розповів про інцидент, після якого його сім'я виїхала з України

Дружина та дочка коміка знайшли прихисток у Болгарії

Юрій Ткач знаходиться у Києві та зі зброєю в руках стоїть на варті спокою міста, а дружину з маленькою донькою комік вивіз із України. Останньою краплею стало те, що біля місця, де була його сім'я, прилетів ворожий снаряд.

Актор студії "Квартал 95" вступив до лав тероборони Києва на другий день війни, розповів він у програмі "Зірковий шлях". Сім'я коміка теж була у столиці, але за три тижні артист вирішив вивезти рідних у безпечніше місце. Згодом він зрозумів, що це було правильне рішення.

Фото: instagram.com/yuriy_tkach

"Я вивозив дружину з дитиною та собакою, подругу з мамою, дружину брата з дитиною. Зупинилися ми у Вінниці, і в першу ж ніч бахнуло так сильно, за два кілометри від нас, там із вишкою історія якась була, - розповів Юрій .- Це була остання крапля для Лізи, коли я побачив, що очі не на місці, вона в шоковому стані. Для дитини це точно не треба було і ми зрозуміли, що вони правильно роблять, що їдуть".

Фото: instagram.com/yuriy_tkach

Наразі дружина та донька Ткача у Болгарії, де організовують мітинги на підтримку України, допомагають у волонтерському центрі українським біженцям.

"Вони там гуртуються і один одному допомагають, - поділився комік. - Ранок у них починається з пісні "Ой у лузі червона калина", зараз вони організовують благодійний концерт, на якому виступатимуть 3 травня".

"Дуже хочуть додому, Віка зробила малій косички жовто-блакитні, вона дуже просила", - додав актор.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Вікторія Ткач (@viktoriya_tka4)

  • Раніше Лілія Ребрик згадала, як із сім'єю виїжджала з Києва. Дорогою ведуча з чоловіком ледь не прийняли хибне рішення, яке могло б коштувати їм життя.
  • Слава Камінська розповіла, як живе у Нідерландах. У перші дні війни колишня солістка гурту "НеАнгели" вивезла маму, сина та дочку до Роттердама.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

У Мальме відбувся фінал Євробачення 2024 - якими були найкращі виступи артистів - хто потрапив у топ-7 - відео

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona і Jerry Heil посіли 3 місце на Євробаченні 2024 за результатами суддівського та глядацького голосування - таблиця

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер зі Швейцарії виграв Євробачення 2024 - що відомо про життя та кар'єру музиканта, який позиціонує себе як небінарна особа