Лайм

Кейт Міддлтон вразила розкішним образом на прем'єрі фільму з Томом Крузом: фото

Герцоги Кембриджські зазначили, що були раді зустрічі з акторами

Кейт Міддлтон і принц Вільям сходили на прем'єру фільму "Топ Ган: Меверік" за участю актора Тома Круза. На червоній доріжці герцогиня Кембриджська позувала у вишуканому вечірньому вбранні.

Кейт з'явилася на публіці в сукні з оголеними плечима, що є порушенням королівського протоколу. До цього дружина принца Вільяма завжди виходила в світ у вбраннях з подовженими рукавами. Кадри з прем'єри опубліковані на сторінці герцогів Кембриджських у Instagram.

Фото: instagram.com/dukeandduchessofcambridge

Герцогиня вирішила поекпериментувати не лише із образом, але й зробила іншу зачіску: замість звичних локонів Кейт обрала пряме волосся, що додало її образу ще більше привабливості. На обличчя вона нанесла легкий вечірній макіяж. Завершили аутфіт довгі розкішні сережки, чорний клатч та туфлі на підборах.

Фото: instagram.com/whatbritishroyalswore

Принц Вільям з'явився на заході у чорному смокінгу, білій сорочці та з чорним метеликом. Образи пари вдало доповнювали один одного.

Фото: instagram.com/dukeandduchessofcambridge

На червоній доріжці Кейт та Вільяма супроводжував сам Том Круз, після чого актор представив герцогів своїм колегам - Дженніфер Коннелі, яка зіграла Пенні Бенджамін, і Майлзу Теллер, що виконав роль Пітера "Меверіка" Мітчелла.

Фото: instagram.com/whatbritishroyalswore

У пості під знімками герцоги Кембриджські написали, що були раді зустрічі з акторами. Ця прем'єра була на підтримку роботи організації, яка допомагає десяткам тисяч людей, які працюють за лаштунками у провідній світовій кіно- і телеіндустрії Великої Британії.

Фото: instagram.com/whatbritishroyalswore

"Найкращий стрілець: Маверік" (англ. Top Gun: Maverick) - драматичний бойовик 2021 року режисера Джозефа Косінскі. Стрічка є продовженням фільму 1986 року "Найкращий стрілець". Том Круз і Вел Кілмер повернуться до своїх ролей. Спочатку було заплановано випустити фільм 12 липня 2019 року, але ці плани довелося скасувати через пандемію коронавіруса і конфлікт із виходом інших фільмів. Тоді вихід фільму запланували на 19 листопада 2021 року. 1 вересня 2021 року Paramount Pictures оголосила, що фільм вийде у кінотеатрах 27 травня 2022 року.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil