Лайм

Зірка серіалу "Гра в кальмара" підтримав Україну на Каннському кінофестивалі: фото

Актор висловив солідарність із нашою країною

Знаменитості з усього світу підтримують Україну у боротьбі з країною-окупантом РФ. У березні відомий британський актор Бенедикт Камбербетч вийшов на сцену Santa Barbara International Film Festival із прапором України, а цього разу зірка серіалу "Гра в кальмара" Лі Чон Че з'явився на Каннському кінофестивалі з синьо-жовтою стрічкою.

Актор був у елегантному костюмі молочного кольору, білосніжній сорочці та лоферах. Завершувала образ хустинка в синьо-жовтих тонах, яка помітно виділялася на тлі всього вбрання. У такий спосіб Лі Чон вирішив висловити солідарність із нашою країною.

Фото: Getty Images

У 2021 році Лі знявся в головній ролі в серіалі про виживання від Netflix "Гра в кальмара", після чого до нього прийшла світова популярність та любов глядачів. За зйомки у картині він був номінований на кілька премій та нагород.

Фото: Getty Images

"Гра в кальмара" - південнокорейський веб-серіал у жанрі виживання, пригодницького бойовика, трилера та драми. Серіал знайомить глядачів із групою людей, які через нестачу грошей погоджуються брати участь у таємному турнірі на виживання з фінальним призом у розмірі 45,6 млрд вон (38,5 млн доларів США). 17 вересня 2021 року відбулася світова прем'єра серіалу на платформі Netflix.

Фото: Netflix

Раніше сценарист та режисер серіалу Хван Дон Хек офіційно підтвердив, що "Гра в кальмара" отримає продовження та вийде другий сезон. "З приводу другого сезону було стільки тиску, стільки попиту та стільки любові, що нам не залишили вибору. Але скажу, що другий сезон справді буде. Він зараз у мене в голові. На даний час я займаюся плануванням. Я думаю, що ще занадто рано говорити, коли і як це станеться, але я обіцяю вам: "Гі-Хун повернеться, і він дещо зробить для світу", - зазначив він.

У першому сезоні серіалу Хван Дон Хек самостійно написав сценарій і був режисером усіх епізодів, але цього разу корейський кінематографіст має намір звернутися за допомогою. "У мене немає добре розроблених планів на "Гру в кальмара 2". Просто думати про це досить складно. Але я б точно не став робити це сам. Я б подумав про використання команди сценаристів і хотів би мати кілька досвідчених режисерів", - говорив він.

  • Тим часом голлівудський актор Роберт де Ніро може відвідати Україну слідом за Анджеліною Джолі, яка побувала у Львові наприкінці квітня. Актора до України запросив керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак.
  • А Оззі Осборн із дружиною запросили до свого дому українських біженців. Пара поділилася подробицями.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Євген Кошовий розповів про службу Пікалова та іншого учасника "Кварталу" в Нацгвардії

Олександр Пікалов і Володимир Мартинець служать - про обов'язки кварталівців розповів їхній колега Євген Кошовий

alyona alyona і Jerry Heil виступили на репетиції перед "Євробаченням-2024": відео

alyona alyona і Jerry Heil провели другу репетицію в рамках підготовки до Євробачення-2024 - відео виступу артисток

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil