Лайм

Все життя пролетіло перед очима: дружина Віктора Павлика з маленьким сином потрапила до лікарні в Ізраїлі

Катерина підозрювала у малюка серйозне захворювання

Катерина Репяхова з маленьким сином вирішили повернутися в Україну. Перед від'їздом із Ізраїлю дружина Віктора Павлика пережила сильний стрес через проблеми зі здоров'ям у 11-місячного Мишка. Молода мама стала підозрювати страшний діагноз, який добре знайомий її сім'ї.

Перед поїздкою додому Катя вирішила відвідати святі місця Єрусалиму. Повернувшись до дитини, вона помітила, що син не згинає одну ніжку і плаче, коли вона бере його на ручки. Репяхова відразу не поставилася до цього серйозно, але потім згадала про захворювання, яке вражає кістки – остеомієліт.

Фото: instagram.com/repyahovakate

"Здавалось би, що тут такого, ну болить колінка у дитини. Якби не діагноз, який знайомий нашій сім'ї, коли набухає ніжка. Ця хвороба передається через кров, бактерія, яка роз'їдає кістку. У Міші якраз є подряпина. В мене все життя пролетіло перед очима. Під вечір температура 37,5. Немає апетиту, кволий", - розповіла Катерина.

Фото: instagram.com/repyahovakate

Дружина музиканта одразу відвезла дитину до пункту швидкої допомоги. Там малюку взяли аналізи, зробили рентген та відправили чекати на результати. Катерина зазначила, що для біженців із України всі процедури в ізраїльській клініці є безкоштовними.

Фото: instagram.com/repyahovakate

Фото: instagram.com/repyahovakate

На щастя, остеомієліт не підтвердився, у крові ознак інфекції немає. "Можете уявити мої відчуття, коли я прочитала ці рядки, - поділилася вона емоціями. - Я дуже сильно злякалася, ще й відлітаємо".

Фото: instagram.com/repyahovakate

"Я звісно рада, що нічого страшного не знайшли, але проблема залишається. Колінка болить, дитина мучиться. Поки Міші не стане краще, моє серце не заспокоїться", - додала молода мама.

Фото: instagram.com/repyahovakate

  • Відомо, що дружина Віктора Павлика прилетіла до Ізраїлю за візою біженців. Вона розповіла докладніше про це.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування