Лайм

Дружина Віктора Павліка прилетіла до Ізраїлю за візою біженців та розповіла, чи повернеться до України

Дівчина поділилася подробицями

Дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова після початку повномасштабного вторгнення РФ змушена була виїхати з України. Раніше вона розповідала про шлях до Німеччини, потім про труднощі в аеропорту Стамбула, зараз Катя нарешті добралася до своєї рідної сестри в Ізраїль.

У своєму блозі в Instagram Репяхова уточнила, що вони заїхали до країни за візою біженців. За її словами, зараз це єдина можливість в'їхати до Ізраїлю до родичів.

Фото: instagram.com/repyahovakate

"Відразу скажу, що ми статусу біженців не оформляли. В Ізраїль приїхали в гості до рідної сестри. На певні дати. І в Україну повертатимемося незалежно від ситуації. Ми планували їхати в гості, але у зв'язку з усім цим наші дати пересунулися. Чому віза біженців? Тому що українці не зможуть заїхати до Ізраїлю інакше. Віза біженців – це дозвіл на в'їзд для рідних першого коліна", - написала Репяхова.

Фото: instagram.com/repyahovakate

Дружина музиканта зізналася, що в новій країні перебуває вже близько тижня, однак сил, щоб показати все і розповісти, поки що не має. Вона зазначила, що ця дорога була найскладнішою у її житті.

Фото: instagram.com/repyahovakate

Фото: instagram.com/repyahovakate

Відомо, що Віктор Павлік залишився в Україні. "Віктор Франкович проводжатиме нас на кордон. А потім він поїде різними містами зі своєю місією - співатиме і підтримуватиме людей, які цього потребують і яким потрібна психологічна підтримка", - заявляла раніше Катерина в Instagram-stories.

  • Джамала розповіла, як живе після виїзду з України. Зірка продовжує підтримувати український народ своєю творчістю.
  • Ілона Гвоздьова розповіла про труднощі для біженців в Італії. Танцівниця зізналася, що життя за кордоном далеко не райдужне.

Новини партнерів

Читайте також

Олена Зеленська відвідала важливий захід в елегантному костюмі зі спідницею: новий образ першої леді

22 травня перша леді України Олена Зеленська відвідала Конференцію з медичного партнерства - який вигляд вона мала

Фірмовий гумор та щемливий смуток: Максим Галкін похвалився фото з відомими українцями

Максим Галкін, Олег Філімонов і Ян Левінзон зустрилися в Ізраїлі і показали спільне фото - шоумен захопився українцями

Що говорив про Україну та повномасштабну війну путініст Юрій Бардаш, який отримав підозру від СБУ

Юрію Бардашу СБУ повідомила про підозру за антиукраїнські погляди та заклики захопити Київ і Харків - скандальні заяви продюсера