Лайм

Дуже важко, коли дитина там: Ольга Сумська розповіла про стосунки з дочкою у Росії

Зірка поділилася подробицями

Українська акторка Ольга Сумська розповіла про спілкування зі своєю дочкою Антоніною Паперною, яка вже багато років разом із чоловіком та дітьми живе у Росії. Сумська зізналася, що важко переживає розлуку з рідною людиною, а хейт, який вона отримує від шанувальників, робить ситуацію ще складнішою та болючішою.

"Якби я, як мама, могла вплинути хоч на що-небудь, я б це зробила. Це страшний біль. Дуже важко, коли дитина там, і ти не знаєш, коли ти її побачиш. І онуки там. Все те лайно, яке пишуть мені деякі українці з приводу цієї ситуації - це ще болючіше", - заявила акторка у програмі "Вікна-новини".

Фото: instagram.com/tony__pepper

Нещодавно український продюсер та шоумен Ігор Кондратюк публічно заговорив про те, що Сумська має розірвати стосунки з дочкою, яка живе у Москві та продовжує мовчати про війну в Україні. Акторка відреагувала на цю заяву та відповіла, що ніколи не відмовиться від своєї дитини та своїх онуків.

"Як я можу вплинути? Ніяк. Тут раптом Ігор Кондратюк взявся мені давати поради. Пане Кондратюку, хто ви такий, що ви радите мені відмовитися від моєї дитини, зректися її та своїх онуків? Я ніколи цього не зроблю", - сказала знаменитість.

Раніше Ольга також заявляла, що розпалювання ненависті у період війни - не найкраще, що можуть робити українці. Вона закликала людей об'єднатися, замість того, щоб продовжувати цькувати один одного: "Знаєте, розпалювання ненависті і розбрату під час війни - це останнє, чим можуть займатися українці, і це не робить нам честі. Тисячі сімей потрапили в такі обставини, коли їхні родичі мешкають в країні агресора, бо так склалося життя. Сьогодні ми маємо об’єднатися, а не цькувати один одного".

Фото: instagram.com/olgasumska

Нагадаємо, Антоніна Паперна вже понад 6 років зустрічається з російським актором Володимиром Ягличем. Пара виховує двох дітей – дочку та сина.

  • Ольга Сумська розповіла, чому її дочка не їде з Росії. За словами акторки, Антоніна дуже переживає за рідну країну, але приїхати сюди у неї немає можливості.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків