Лайм

Річард Гір продав раритетний кабріолет заради допомоги Україні: скільки вдалося отримати

Актор не пошкодував дороге авто

Річард Гір продав на аукціоні раритетний автомобіль та передав отримані кошти благодійним фондам, які допомагають Україні. 72-річний американський актор отримав за кабріолет Jaguar XK8 31,7 тис. доларів (938 тис. грн.).

Фото: bringatrailer.com

Згідно з інформацією на сайті аукціону, гроші підуть фондам World Central Kitchen, який займається доставкою їжі у міста, що постраждали від війни, та Open Arms Ukraine, який допомагає осиротілим і постраждалим дітям і молодим людям.

Фото: bringatrailer.com

Річард Гір купив Jaguar XK8 у 1999 році. Салон авто оброблений кашеміровою шкірою кольору антрацитової перлини, оснащений 4,0-літровим двигуном V8 та п'ятиступінчастою автоматичною коробкою передач. Устаткування включає складний м'який верх з електроприводом, регульовані сидіння з підігрівом, автоматичний клімат-контроль і стереосистему Pioneer з компакт-дисками.

Фото: bringatrailer.com

Фото: bringatrailer.com

Пробіг авто – 30 тисяч миль. "Повна сума продажу, включаючи комісію покупця, буде рівно розділена між World Central Kitchen і Open Arms Ukraine, які надають ресурси тим, хто постраждав від війни в Україні", - йдеться у повідомленні.

Фото: bringatrailer.com

  • World Central Kitchen – фонд, у співпраці з яким в Україну приїхав американський режисер Кері Фукунага. Творець "Справжнього детектива" та фільму про Бонда "Не час помирати" побував у Бучі, Бородянці, Гостомелі, Харкові та інших гарячих точках.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування