Лайм

Олександр Еллерт різко висловився про власників житла на західній Україні через дорогу оренду

Комік написав емоційний допис

Через повномасштабне вторгнення РФ багато українців були змушені евакуюватися у відносно безпечні регіони країни, чим створили ажіотажний попит на житло. У західних областях України ціни на оренду зросли на 200%, і це викликає обурення не лише переселенців. Олександр Еллерт різко висловився про українців, які під час війни "будують бізнес на долях своїх же".

Автор студії "Квартал 95" опублікував в Instagram емоційний допис, який написав "мовою окупанта". До публікації він додав інфографіку, щоб показати, наскільки подорожчало житло.

Фото: instagram.com/ellert_a

"Я українець, виріс у Донецькій області в російськомовній сім'ї. І все своє життя я любив рідні краї та простори. Але допис не про це ... А про те як у 14 році мені довелося поїхати звідти і про те як було важко знайти житло, тільки тому що в мене була донецька прописка. Усіх у кого була така прописка - чекав квест", - розповів Еллерт.

"А зараз у 2022 я спостерігаю найжахливішу паралель. Війна, страшна, геноцид. Люди біжать на західну Україну, де на 200% підняли оренду житла свої ж... своїм же... на оренду житла тим, хто втратив все... С*ка! На 200%… високомаржинально, - обурюється гуморист. - І ось ми зустрічаємося зі своїми, хто звинувачує і всіляко тисне своїх же за мову ... Зі своїми, хто стоїть у повному обмундируванні, в новітній амуніції в закарпатському ТРО, зауважте ТРО, не ЗСУ, серед ялинок ... в наколінниках, з думками що йому потрібен ще й гелікоптер... Зі своїми, які не хочуть допомагати по-людські, а будують бізнес на долях своїх же".

Фото: instagram.com/ellert_a

"Мораль цієї байки така: ми переможемо, якщо кожен зуміє розглянути в собі людину, а не під*раса!", - резюмував Еллерт.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Це дивно: колега Ксенії Мішиної прокоментувала її російськомовне інтерв'ю

Українська акторка Олена Світлицька сказала, що думає щодо російськомовного інтерв'ю Ксенії Мішиної

Люблячий батько трьох дітей: на фронті загинув письменник Василь Паламарчук

Своє життя за Україну віддав письменник та військовослужбовець ЗСУ Василь Паламарчук – захиснику було 43 роки

"Спалити на Хрещатику": Віктор Розовий відреагував на інцидент у ветклініці з ветераном ЗСУ

Комік і військовослужбовець ЗСУ Віктор Розовий, який відновлюється після важкого поранення, відреагував на інцидент в одеській ветклініці