Лайм

Ксенія Мішина розповіла, як під час війни відновила спілкування з колишніми чоловіками

Актриса зв'язувалася з Еллертом та батьком свого сина

Ксенія Мішина початок повномасштабної війни зустріла на заході України, після чого переїхала з сином Платоном до Бельгії. В інтерв'ю Аліні Доротюк актриса розповіла, що трагічний поворот в історії країни підштовхнув її забути минулі образи та поновити спілкування з колишніми чоловіками.

За словами Мішиної, вона зв'язувалася не лише з Олександром Еллертом, з яким розлучилася майже рік тому, а й із батьком свого 10-річного сина Платона.

Фото: https://www.instagram.com/misha.k.ua/?hl=uk

"Звичайно, в перший день війни [зв'язалася з Еллертом]: "Де ви, що ви?" Все забули! В такі моменти весь біль здається якимось дурним, і насамперед [питаєш]: "Як ти там?" "Ти живий?" "Що ти там робиш?" Щоб кожен був здоровий, живий", - відповіла актриса.

Також вона не знімаючи носить на безіменному пальці каблучку, яку отримала після проекту "Холостячка".

"Це моя каблучка, яку я постійно ношу. Та сама, після "Холостячки". Я її дуже люблю і постійно ношу", - лаконічно відповіла Ксенія.

Фото: https://www.instagram.com/misha.k.ua

Мішина не стала вдаватися до подробиць, але підтвердила, що рідний батько Платона, який одного разу спустив її зі сходів у театрі, під час війни теж пропонував актрисі свою допомогу.

"Зараз це дуже складна для мене тема - після стількох років. Я колись розповім цю історію, вона просто неймовірна... але не зараз. Зараз все це дуже незрозуміло. Розповідати поки що рано, бо після 10 років... Зараз все це дуже обережно, тонко. Але так, війна розкрила багато чого глибокого і дуже цікавого", - висловилася вона.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

"Виглядала, як суперзірка": Ірина Сопонару показала свої весільні образи

Акторка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару показала, який вигляд мала на весіллі з коханим-іноземцем Рісом

Ірина Білик показала, як підріс її син Табріз і розповіла про його першу закоханість

Ірина Білик показала, який вигляд має її молодший син Табріз, який народився у шлюбі з російським режисером Асланом Ахмадовим

Військові - головні люди зараз: Решетнік висловився про реакцію українців на нового "Холостяка"

Ведучий "Холостяка" Григорій Решетнік розповів, як українці відреагували на те, що героєм 13-го сезону став військовий Олександр Терен Будько