Лайм

Начхали на країну, яка зробила їх зірками: Тарас Цимбалюк висловився про акторів із Росії

Зірка "Кріпосної" розчарувався у колишніх колегах

Український актор Тарас Цимбалюк знімався з російськими акторами у багатьох українських серіалах - "Кріпосна" , "Невірна", "Жіночі секрети", "Таємне кохання" та інших. Після початку повномасштабного вторгнення в Україну він звернувся до колег із Росії з закликом розповісти правду про війну, але всі вони злякалися.

У програмі "Зірковий шлях" Цимбалюк назвав імена акторів, що мовчать. Серед них – Антон Батирьов, Дмитро Пчєла, Анатолій Руденко та актриса з України Євгенія Лоза.

Антон Батирьов, Дмитро Пчєла, Анатолій Руденко, Євгенія Лоза Фото: Instagram

"Куча цих людей фігурували в серіалах наших українських. Це все люди, які начхали на країну, яка їх зробила зірками, - розповів Цимбалюк. - Усі їхні Мальдіви, машини, ролекси - це все витягнуто з України. Хоч би промовчите. А вони почали писати: "Я росіянин, я пишаюся цим". Постити ці зет георгіївські. Максимальна неповага до країни, яка з тебе зробила людину".

Фото: https://www.instagram.com/taras.tsymbaliuk/

Актори з Росії говорили Цимбалюку, що нікому не потрібні на батьківщині, тому думають змінювати громадянство, щоб продовжувати жити і працювати в Україні. З початком війни всі вони втекли.

"Антон Батирьов з 2014 року живе і знімається в Києві безвилазно, ясно, що у нього тут купа друзів. Коли почалася війна, ми всі почали писати. Та сама Женя Лоза. Я говорю: "Женька, ти українка, не мовчи. У тебе 800 тисяч підписників, не можна мовчати". Ну все. "Я нічого не знаю", - розповів він. - Толік Руденко мені написав: "Тарас, це нісенітниця, не може російська армія стояти біля кордонів. Якби вони хотіли, вони вирішили б конфлікт за два дні". Женя Лоза написала, що у неї дуже хвора мама, вона не хоче ризикувати. Ризикувати чим?"

Не лише колеги, а й родичі Цимбалюка стали жертвами пропаганди РФ. Так, рідна тітка актора у Москві жодного разу не зателефонувала їм, щоб дізнатися правду.

"Рідна сестра батька в Москві нічого не написала з початку війни. Вони виросли разом у Вінницькій області. Вони постійно зідзвонювалися. Коли ми зустрічалися після 2014 року, намагалися не порушувати воєнних тем, не драконити одне одного. Але я казав, що розп'ятий хлопчик і обстріл Донбасу – це чос. Коли почалася війна – жодного дзвінка, нічого", - констатував Тарас.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита