Лайм

Бояться, що посадять на 15 років: Наталка Денисенко розповіла, чому артисти в РФ мовчать про війну

Деякі зірки пояснили свою позицію

Українська акторка Наталка Денисенко розповіла, що намагалася достукатися до своїх російських колег і розповісти їм правду про війну в Україні. Але у відповідь почула, що вони лише моляться за нашу країну і вірять у швидке закінчення агресії.

"В перший же день війни я написала всім, кому могла. Я молила і казала: "У нас відбувається повномасштабна війна, геноцид. Не мовчіть!". У відповідь був ігнор. Українська акторка Галина Безрук, яка постійно знімалась у нас, написала мені: "Наталка, я боюсь, бо мене посадять на 15 років. Я не буду нічого писати". Вона написала мені це відверто. Я писала російському актору Дмитру Пчелі, на що він мені відповів: "Наталочко, ми молимося за вас, я сподіваюся, що скоро це закінчиться", - сказала знаменитість в інтерв’ю "Зірковому шляху".

"У мене зараз тільки ненависть, до всього, що має відношення до Росії. Російські артисти, які зараз плачуть і кажуть "Нет войне!"… Знаєш, моя бабуся пережила і Голодомор, і репресії, і війну, її батька розкулачили і послали в Сибір, вона була у німецькому концтаборі. Вона мені казала, що росіяни – тварюки. Хоча це були її сусіди, там і 100 кілометрів не було до кордону. Українці дуже добрі люди, через кілька років ми трохи заспокоїмось. Я вважаю, що такого терору не треба прощати. Ми нарешті маємо зрозуміти, ці люди – не наші браття. Я дуже сподіваюся, що згодом у мене зміниться цей гнів і ненависть до цієї нації, яка повз вуха пропускала цей терор і війну… Я сподіваюся, що це зміниться, тому що дуже важко жити з такою ненавистю в серці", - додала акторка.

Фото: instagram.com/natalka_denisenko

Наталка Денисенко - українська акторка театру, кіно та дубляжу, дикторка, режисерка та телеведуча. В квітні 2017 року вийшла заміж за свого колегу - актора Андрія Федінчика. Пара відіграла три весілля: перше - на Мальдівах, друге - у Києві, запросивши родичів та друзів, третє - їх запросили взяти участь у фестивалі весіль. Вони познайомилося під час зйомок українського серіалу "Клан Ювелірів", де вони грали закохану пару. Виховують сина.

  • Тим часом Макс Барських розповів, як його змінила війна в Україні. Співак не перестає висловлювати свою позицію.
  • Потап відповів шантажистам, які погрожують йому із Росії. Артист у соціальних мережах неодноразово закликав своїх підписників із РФ виходити не мітинги та перестати вірити пропаганді.
Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Теги:

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували