Лайм

Не були готові до вторгнення: Катя Осадча згадала перший день війни та показала фото страшного ранку

Знаменитість розповіла, яким для неї було 24 лютого

Рівно три місяці тому Росія підло вторглася в Україну, розпочавши повномасштабну війну. Ранок 24 лютого став кошмаром для кожного українця, ніхто не міг повірити в те, що сусідська країна бомбардуватиме міста і вбиватиме мирних жителів. Катя Осадча розповіла, яким запам'ятала цей день.

"Ми прокинулися о 4:30 від того, що за нашим парканом спрацювало ППО (вже можу писати, там його більше немає). Напередодні повернулися з прем'єри Великої прогулянки, ми спокійно звично лягли спати з планами на ранок... як і всі ми..." , - згадує знаменитість в Instagram.

Фото: instagram.com/kosadcha

Після перших вибухів сім'ю ведучої охопила паніка та нерозуміння, що робити далі: збирати валізи, бігти за продуктами чи кудись їхати. І вони вирішили робити все. В магазині Катерина навіть встигла зробити фото, "щоб запам'ятати хронологію подій цього страшного ранку".

"В паніці робили все: і купували продукти, що потім привезли до батьків, і збирали валізи з мінімумом речей на всіх, щоб помістилися в багажник, і виїжджали, спочатку до батьків неподалік, там здавалося безпечніше, - розповіла Осадча. - А потім був довгий шлях на захід України з двома маленькими дітьми та візком на колінах, адже він не помістилася у багажник, так і їхали всі 19 годин".

Катя Осадча 24 лютого о 9:22 Фото: instagram.com/kosadcha

"Ми не були готові до такого підступного вторгнення дурного сусіда. І досі не віримо, що це відбувається з нами", - додала Осадча.

Ведуча також поцікавилася у підписників, яким вони запам'ятали ранок 24 лютого. У коментарях стали ділитися своїми історіями і шанувальники, колеги Катерини.

"Мене розбудив чоловік і сказав, що почалася війна, а я просто далі лягла спати, бо не повірила і думала, що йому щось наснилося, - розповідає акторка Наталка Денисенко. - А коли почула свист ракети, то всередині все перевернулося. Ми ніколи не забудемо це. На жаль, ми всі (хтось більше, хтось менше) тепер травмовані на все життя".

  • У середині травня Катя Осадча повернулася до Києва і показала зворушливе фото із чоловіком Юрієм Горбуновим. Зіркова пара була в розлуці майже три місяці.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Говорять про вас за вашою спиною: які знаки Зодіаку найбільш лицемірні

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які є лицемірами та говорять за спиною - у списку опинилися Близнюки, Терези і Скорпіони

Що відомо про Максима Самчика - актора з серіалу "Одна родина", який підкорив серця українців

Що відомо про українського актора Максима Самчика, який зіграв Максима Куца в серіалі "Одна родина"

Дочка Емінема вийшла заміж: дівчина зворушила мережу теплими родинними фото

Хейлі Джейд Скотт вийшла заміж за свого обранця Евана МакКлінтока - який вигляд мали наречені, дк було весілля