Лайм

Даша Квіткова показала, з чим носити патріотичну футболку: фото стильного образу

Дівчина поєднала її із брюками модного фасону

Останні три місяці українська мода переживає сплеск патріотизму. Модниці масово купують одяг із національною символікою, але часто не знають, як вписати його у свій гардероб. Блогерка Даша Квіткова на своєму прикладі показала, з чим носити патріотичну футболку, щоб образ приковував погляди оточуючих, підтримував бойовий дух і при цьому виглядав стильно.

Дружина Нікіти Добриніна на прохання дописувачів повернула в Instagram свою довоєнну рубрику "Одягнися з Дашею". Переможниця "Холостяка" викладає короткі відео з гардеробної, на яких показує, як вона збирає свої повсякденні луки. У свіжому ролику молода мама продемонструвала образ із футболкою "Я - українка".


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Daria Kvitkova (@kvittkova)


Квіткова поєднала патріотичний верх зі штанами палаццо сірого кольору та чорними кедами. Зверху дівчина накинула світшот у тон брюкам на випадок прохолодної погоди. Даша зізнається, що підглянула цю ідею і вона здається їй досить цікавою.

Також блогерка опублікувала фотографії, щоб шанувальники детально розглянули її модний аутфіт. "Пишаюся бути українкою", - підписала знімки Квіткова.

Фото: instagram.com/kvittkova

З початку повномасштабного вторгнення Росії Даша з маленьким сином Левом перебувала на західній Україні, тоді як її чоловік Нікіта Добринін захищав Київ у складі територіальної оборони. Нещодавно молода мама повернулася додому та продовжує показувати дописувачам свій побут.

Фото: instagram.com/kvittkova

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші