Лайм

Це надовго: Сергій Притула попередив дружину, що війна затягнеться

Рідні ведучого знаходяться на заході України

Сергій Притула активно займається волонтерством та допомагає гурту Kalush Orchestra розіграти приз "Євробачення-2022" та знамениту рожеву панаму Олега Псюка, в якій той виступав на конкурсі в Турині. Ведучий усіма силами допомагає ЗСУ, але не створює ілюзій, що війна закінчиться швидко.

В інтерв'ю "Українській правді" Притула розповів, про що попередив свою дружину Катерину і де вона перебуває разом з дітьми, 5-річною Соломією та 2-річною Стефанією. Також у ведучого є син від першого шлюбу, 14-річний Дмитро.

Фото: https://www.instagram.com/siriy_ua/

"Сім'я в Україні, але не в Києві. Це захід країни. Я сказав дружині, щоби там знайшла для дітей гуртки, на які вони ходили в Києві. Тому що це надовго. Вона вже знайшла роботу там, де зараз живе. Діти вже ходять на гуртки. Все окей", - розповів Сергій.

Фото: https://www.instagram.com/siriy_ua/

На думку ведучого-волонтера, довго – це весь 2022 рік. "Можливо, весь наступний", - припустив він.

Притула не дає прогнозів щодо того, коли Україна переможе Росію.

"Я не знаю, хто може відповісти на це питання, крім Збройних сил України. І навіть вони залежать від низки обставин для того, щоб дати якусь відносно конкретну відповідь. Що ми можемо вважати нашою перемогою? А що ми можемо вважати російською поразкою? А що росіяни вважатимуть нашою поразкою, а що – своєю перемогою? Всі ці речі поки що не в одній системі координат і ніколи не будуть. Я не знаю, скільки це триватиме", - заявив він.

Зараз Притула збирає кошти на чотири комплекси БПЛА (безпілотний літальний апарат), яких дуже потребують бійці ЗСУ. Вартість 12-ти залізних "пташок" – 50 млн гривень.

  • Раніше Сергій Притула зібрав для ЗСУ значну суму під час "Євробачення-2022". Він погодився коментувати фінал конкурсу, якщо за час стріму йому пожертвують мільйон гривень для допомоги українським захисникам. Глядачі відгукнулися та перевершили всі очікування.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал the Lime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

У Львові розбишаки напали на блогера Ніколаса Карму: у якому стані потерпілий

Блогер Ніколас Карма розповів, що у Львові на нього напали хулігани. Карма звернувся до стражів порядку

Вражена цілісністю твого внутрішнього спокою: Могилевська відвідала концерт Макса Барських

Макс Барських дав великий концерт в Києві. Наталя Могилевська побувала на шоу та розповіла про свої емоції

Серце моє ніколи не буває вільне: Ірина Білик заінтригувала змінами в особистому житті

Ірина Білик розповіла про своє особисте життя. Серце співачки зайнято