Лайм

Приз "Євробачення" та рожева панама: Kalush Orchestra та Притула запустили аукціон для допомоги ЗСУ

Виручені кошти допоможуть захистити українських військових на передовій

Після перемоги на "Євробаченні-2022" гурт Kalush Orchestra пообіцяв продати свій кришталевий приз заради допомоги українським військовим. Музиканти не одразу визначилися, якій організації передати отримані кошти, але зупинили свій вибір на благодійному фонді Сергія Притули.

Фото: https://www.instagram.com/suspilne.eurovision/

Український телеведучий, який з 2017 року був постійним ведучим українським нацвідбором на "Євробачення", розкрив подробиці аукціону.

"Kalush Orchestra потішили нас перемогою на "Євробаченні-2022", але всі ми чекаємо на перемогу України у війні проти окупантів. І тепер головний приз Європи допомагатиме нашій головній перемозі, - розповів Притула. - Хлопці віддають свій скляний мікрофон для допомоги ЗСУ! А на додачу ще й свою легендарну рожеву панамку, аналогів якої у світі немає, для допомоги Українській Армії!"

Щоб взяти участь у розіграші рожевої панами Олега Псюка, необхідно пожертвувати 200 грн на спеціально створену "банку" Фонду Притулки в Монобакні: https://send.monobank.ua/jar/1283iHXvsQ

За кожні 200 грн учасники розіграшу отримають один запис у таблиці, з якої партнери Фонду з Монобанку випадково оберуть переможця. "Більше донатів робите – більше шансів на перемогу", – пояснив Притула.

Умови розіграшу кришталевого мікрофону переможців "Євробачення-2022" відрізняються. Людина, яка зробить найбільшу пожертву Фонду, отримає цей приз.

Щоб позмагатися за кришталевий мікрофон, можна донатити і на криптогаманець, і в "банку" Монобанку Фонду Притулки. "Кожна гривня вашого внеску допомагає захищати наших військових на передовій", – гарантував ведучий-волонтер.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Читайте також

Вже другий місяць в ЗСУ: учасник гурту KAZKA повідомив, що доєднався до війська

Сопілкар гурту KAZKA Дмитро Мазуряк поповнив ряди ЗСУ і показав фото у військовій формі

Прикро, що татко на війні: дружина Віталія Козловського поділилася успіхами маленького сина

Дружина співака Віталія Козловського Юлія Бакуменко поділилася в мережі першими успіхами їхнього 4-місячного сина Оскара, доки співак служить 

Я сумував: Дан Балан після тривалого мовчання про війну несподівано приїхав в Україну

Молдавський співак Дан Балан приїхав в Україну і показав відео з Буковеля