Лайм

Мій герой має бути з автоматом: Тіна Кароль розповіла, якого чоловіка хоче бачити поряд

"Сьогодні наші захисники - найбажаніші чоловіки для шлюбу"

Тіна Кароль активно допомагає своїй країні під час війни – співачка виступає на благодійних концертах та збирає кошти для ЗСУ. Днями артистка заспівала у Лондоні та зі сцени згадала наших бійців, які мужньо захищають Україну від рашистів.

Виконавиця постала перед глядачами у гарній атласній сукні та заговорила про українських захисників. За її словами, наші воїни сьогодні - найбажаніші чоловіки, і вона бачить поряд із собою саме такого супутника.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Даніель Салем (@daniel_jihad_salem)

"Ви знаєте, я довго думала про те, який би мені зараз сподобався чоловік. Якщо раніше можна було придивлятися до світського лева, то сьогодні мій герой має бути: з автоматом, неголений, немитий. Ось такий підходить. Сьогодні наші захисники – найбажаніші чоловіки для шлюбу. Раніше це був серцеїд, а сьогодні - краш", - сказала Тіна перед виступом.

Потім співачка виконала свою нову пісню про українських бійців, а на екрані показали наших мужніх героїв. Серед них є й знаменитості – телеведучий Даніель Салем, хореограф Дмитро Дікусар та лідер гурту "Бумбокс" Андрій Хливнюк.

Даніель Салем та Коля Серга Фото: instagram.com/daniel_jihad_salem

Також під час виступу Тіни Кароль транслювали назви постраждалих від російських загарбників міст: Миколаїв, Полтава, Суми, Запоріжжя, Херсон, Дніпро, Буча, Київ, Яворів, Бровари, Чернігів та Маріуполь.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Тіна Кароль (@tina_karol)

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil