Лайм

Вип'ємо, коли повернуся: лідер "Бумбоксу" Андрій Хливнюк відправився воювати на схід України

Подробицями поділився український журналіст, який зустрів музиканта у Києві

Український виконавець, соліст гурту "Бумбокс" Андрій Хливнюк з перших днів війни захищав країну в лавах тероборони Києва. Зараз, через 3 місяці повномасштабного вторгнення, він відправився воювати на схід України.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив український журналіст Юрій Кошмарченко. Він розповів, що зустрів артиста у Києві і той поділився своїми планами.

Фото: facebook.com/jumma

"Зустрів у Києві Андрія Хливнюка, постояли, поговорили (ми знайомі), він беззлобно поскаржився, що не зміг купити в магазині поруч безалкогольного пива. Попрощалися — і він повернувся в гумштаб, звідки вийшов. А я тієї миті зрозумів: моя головна місія на цій війні - негайно знайти Андрію безалкогольне пиво. Обігав магазини навколо, знайшов, накупив, пишу йому, щоб вийшов і забрав. А він такий скромно: "Дякую, вип'ємо, коли повернуся зі сходу". Я свою головну місію виконав і одночасно не виконав" , - написав журналіст у своєму пості.

Фото: instagram.com/andriihorolski

Наприкінці березня Андрій Хливнюк отримав поранення в обличчя. Він розповів, що його колона потрапила під мінометний обстріл російських . "На жаль, наша колона втратила два пікапа, але вірю, що наші волонтери з цим впораються" , - написав тоді музикант у своєму блозі в Instagram.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків