Лайм

Актор Максим Девізоров приїхав з передової, щоб одружитися: фото молодят зворушують до сліз

Кохання переможе смерть

Молодий український актор Максим Девізоров, який набув популярності після зйомок у серіалі "Перші ластівки" Нового каналу, одружився. 26-річний хлопець, який захищає Україну в лавах ЗСУ, приїхав із гарячої точки, щоб обмінятися з нареченою клятвами кохання та вірності.

Обраницею відважного бійця стала його колега, акторка Світлана Гордієнко. Максим не бачив кохану з березня, він воює на Донбасі, де тривають запеклі бої. Заради весілля Девізорова відпустили зі служби лише на один день. За короткий термін пара встигла не лише побратися, а й зробити святкову фотосесію. Результатом закохані поділилися на своїх Instagram-сторінках.

Фото: libkos

Церемонія відбулася у Дніпрі. Стилістику весілля визначила війна: наречений був одягнений у військову форму, а наречена обрала білу сукню у білизняному стилі та грубі черевики чорного кольору. Образи молодят доповнювали аксесуари із сухоцвітів із колосками: у Світлани – віночок та букет, у Максима – бутоньєрка.

Фото: libkos

"Ангел мій, ти знаєш, як сильно я хочу знову засипати і прокидатися разом з тобою. Ти - моє натхнення і мої крила. Коли закінчиться війна, у нас буде стільки справ! Але найголовніше серед них - подарувати один одному прекрасних діточок. Скоріше б перемога. Люблю", - ніжно звернувся Девізоров до коханої.

Фото: libkos

Актор додав, що день його весілля став найщасливішим у його житті. А ці чудові знімки зробили фотографи Костянтин та Влада Ліберови із Дніпра. "Ще раз дякуємо вам за те, що погодилися стати свідками нашого весілля. Те, що ви робите, заслуговує найвищой відзнаки", - написав боєць.

Фото: libkos

Пара фотографів робить безкоштовні фотографії військовим, які вирішили розписатися під час війни. Таким чином вони кажуть "дякую" нашим захисникам. Вони не знімають банкети, лише розпис та невелика прогулянка.

"Весілля під час війни - це справді історична подія. Це важливо. Це кричить світові про те, що кохання переможе смерть. Переможе все!", - зазначили Влада та Костянтин.

Фото: libkos

Світлана поділилася, що дуже переживала перед тим, як зробити важливий крок у житті.

"Цього дня я переживала як перед великою прем'єрою головної ролі у своєму житті. У той же час я була щаслива. Як ніколи, - зізналася акторка. - Я тебе зустріла. Пишаюся тобою. Оберігаю. А решту ти бачиш і відчуваєш".

Фото: libkos

Фото: libkos

Фото: libkos

Фото: libkos

Фото: libkos

Фото: libkos

Фото: libkos

Фото: libkos

Фото: libkos

Фото: libkos

Фото: libkos

Фото: libkos

Фото: libkos

Фото: libkos

Фото: libkos

  • Медсестра з Лисичанська, яка втратила обидві ноги під час вибуху, вийшла заміж . Справжнє кохання не зламають навіть російські бомби.
  • У Могилеві-Подільському також народилася нова сім'я прикордонників. Вікторія та Тарас вирішили одружитися під час війни.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували

Український актор Євген Шумілов загинув на фронті, захищаючи пораненого побратима

На фронті загинув український актор театру та кіно Євген Шумілов, який захищав Україну від початку повномасштабної війни

Українська співачка повідомила про третій викидень і зізналася, чи хоче ще дітей

Співачка Альона Омаргалієва розповіла, що пережила три викидні - виконавиця зізналася, чи не втратила надію народити другу дитину