Лайм

Медсестра з Лисичанська, яка втратила обидві ноги під час вибуху, вийшла заміж: фото та відео

Справжнє кохання не зламають навіть російські бомби

У Львові відбулося весілля медсестри з Лисичанська Оксани Баландіної, яка через ворожу міну втратила обидві ноги. 23-річна дівчина вийшла заміж прямо в лікарні, де зараз проходить реабілітацію і чекає на протезування.

На сторінці клініки у Facebook опублікували запис першого танцю молодят, пізніше відео розлетілося мережею. На кадрах наречений кружляє наречену на руках, а у лікарняній палаті плачуть усі, навіть чоловіки.

Ролик зворушив багатьох знаменитостей, серед яких Юрій Горбунов, Оля Полякова та Потап. "Ридаю... справжнє кохання нічого не зупинить, навіть російські бомби", - написав репер в Instagram.

Оксана та Віктор разом уже шість років, виховують двох дітей, але за цей час пара не знайшла часу обмінятися обручками. 27 березня їхнє життя круто змінилося.

Фото: instagram.com/ksyucha_kareglaska_

Наприкінці березня у Лисичанську Луганської області, де на той час уже точилися запеклі бої, почалися проблеми з продуктами. Оксана та Віктор йшли отримувати гуманітарну допомогу, і дорогою додому вирішили скоротити шлях. Проте та стежка виявилася замінованою.

"Я йшла трохи попереду і побачила в землі снаряд, що стирчить. Чоловік йшов ззаду, говорив з другом. Я обернулася розповісти про свою знахідку - і відразу ж злетіла в повітря. Чоловік злякався, підбіг до мене і почав перемотувати кровоточиві кінцівки", - розповіла дівчина виданню "Свої.City".

Фото: instagram.com/ksyucha_kareglaska_

Віктор викликав швидку, але вона відмовилася спускатися до місця, де вибухнув снаряд. Хлопець вирішив не чекати рятувальників та на руках відніс Оксану до машини медиків.

Спочатку медсестру привезли до місцевої лікарні, там зробили 4 операції – ампутували обидві ноги та 4 пальці на лівій руці. За кілька днів дівчину перевезли до Дніпра. І ось тиждень тому евакуаційним потягом Оксана прибула до Львова. Попереду у пацієнтки – протезування.

Оксана зізналася, що в той момент, коли усвідомила, що втратила ноги, вона не хотіла жити. Вона не хотіла, щоби діти бачили маму інвалідом. Але завдяки підтримці рідних, знайомих та незнайомих людей, у дівчини відкрилося друге дихання. Вона хоче жити заради сім'ї.

Фото: instagram.com/ksyucha_kareglaska_

Наразі медсестра активно веде TikTok, де ділиться з підписниками кадрами своєї реабілітації.






Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації