Лайм

Дружина Віктора Павлика розповіла, чому вирішила не чекати на закінчення війни за кордоном

Катерина не захотіла залишатися в Ізраїлі

Катерина Репяхова з маленьким сином повертається в Україну. Перед довгою дорогою додому дружина Віктора Павлика поспілкувалася з підписниками та розповіла, чому не залишилася у сестри в Ізраїлі.

Блогер записала кілька "сторіз" в Instagram, де поділилася своїми думками, коли закінчиться війна і зізналася, чому не стала чекати на перемогу за кордоном.

Фото: instagram.com/repyahovakate

"Особисто я вважаю так: війна надовго. Моя думка, що до нового року точно. До зими я не можу бути за кордоном. Ні фінансово, ні морально, - розповіла Катя. - Тому я приймаю нові реалії і вчуюсь в них жити. Жити повноцінне життя, наскільки це можливо. При цьому допомагаючи своїй країні. Працюючи, сплачуючи податки".

Фото: instagram.com/repyahovakate

Повертатися до Києва дружина співака поки не планує. Дівчина вирішила тимчасово прожити на західній Україні. Наступного місяця Мішутці виповниться рочок і молода мама планує відсвяткувати перший день народження сина в Івано-Франківську. Репяхова звернулася до підписників із проханням допомогти у пошуках агентства, яке займається організацією дитячих свят, фотографа та ресторану на природі.

Фото: instagram.com/repyahovakate

Катерина Репяхова жила в Ізраїлі два місяці. Віктор Павлик весь цей час був в Україні та підтримував наших бійців своєю творчістю. І ось, нарешті, через довгий час сім'я возз'єдналася. Подружжя зустрілося в Німеччині, де артист мав концерт, а звідти вирушить до рідної країни.

Фото: instagram.com/mish.apavlik

  • За кілька днів до вильоту з Ізраїлю Катерина Репяхова з маленьким Мишком потрапила до лікарні. Молода мама підозрювала страшний діагноз, який добре знайомий її сім'ї.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про співака Baby Lasagna з Хорватії, якому прогнозують перемогу на "Євробаченні-2024"

Baby Lasagna претендує на перемогу у Євробаченні-2024 за прогнозами букмекерів - що відомо про артиста та його конкурсну пісню

У Мальме проходить "Євро­­бачення-2024" - онлайн-трансляція першого півфіналу

7 травня о 22:00 за Києвом стартує "Євробачення-2024" - дивитись онлайн трансляцію першого півфіналу конкурсу

Найособливіший секрет: Ірина Федишин натякнула на третю вагітність у новому кліпі

Ірина Федишин втретє вагітна - співачка розсекретила свою вагітність у новому кліпі та показалася разом з чоловіком - відео