Лайм

Зрозуміли, що в майбутньому буде гірше: alyona alyona розповіла, чому розійшлася з хлопцем

Пара була разом майже рік

alyona alyona (Олена Савраненко) розійшлася з хлопцем за два тижні до першої річниці. Про те, що вони з блогером Yoxden більше не пара, реп-виконавиця оголосила у День закоханих. І ось через три місяці артистка назвала причину розриву і, як виявилося, вона не одна.

"Причин справді кілька таких великих, - зізналася зірка у програмі "Зірковий шлях". - Але, напевно, найбільше це те, що ми усвідомили, що якщо продовжувати будувати разом майбутнє, то все ж таки буде... У нього своя кар'єра, у мене своя. У нього свої погляди, у мене свої. Якби я була не відома, можливо, нам було б набагато простіше жити далі. А оскільки я відома і наші вектори у творчості розходяться, це справді дуже складно".

Фото: instagram.com/alyona.alyona.official

"Ми розуміли наслідки, і я не хотіла придавлювати своєю кар'єрою його кар'єру, а він не хотів, щоб моя аудиторія приходила до нього і була б здивована або розчарована тим, що він робить. Тому що всі чогось очікують - якщо Альона така добра, то всі навколо неї - теж. Але, "вибач, мамо, я полюбила хулігана", - додала реперша.

Друга причина – різниця у віці. Денис молодший за Альону, яка у свої 30 років "спробувала все" і має чіткі плани на майбутнє. "Через 10 років у мене буде двоє дітей. А він не все пробував з того, що я пробувала і не пожив таким життям", - зазначила реперша.

Попри розрив, Yoxden та alyona alyona досі кохають один одного та щодня спілкуються, але вже як друзі. Ніч на 24 лютого "екси" провели разом.

Фото: instagram.com/alyona.alyona.official

"Перед війною він ночував у мене, - зізнається артистка. - Почуття ж нікуди не діваються, ми не розлюбили одне одного. Ми просто зрозуміли, що в майбутньому буде гірше. Ти нічого не виправиш, все, я відома".

"Мені здавалося, що в 30 років я вже така холоднокровна, все знаю, все розумію, значить все буде добре. А виявилося - ні, - додала Альона. - Коли ти закохуєшся, рожеві окуляри одягаються, тобі здається, що все буде чудово, але вони просто розбиваються об побут, о реалії того, як жити, коли відомий".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації