Лайм

alyona alyona назвала українського співака, який "відмив репутацію" після виступів у Росії

Артистка підтримала Макса Барських

Українська реп-виконавиця alyona alyona (Альона Савраненко) вважає, що серед українських артистів, які виступали в Росії після 2014 року, найкраще свою репутацію "відмив" Макс Барських. Співак не лише заборонив будь-яке використання своєї музики в РФ, а й вступив до лав ЗСУ.

Фото: https://www.instagram.com/alyona.alyona.official/

"Приємно здивував Макс Барських. Це артист, який показав справжні "яйця". Протягом усіх цих років, їздячи до Росії та виступаючи, він зробив найбільш радикальний вчинок. Він закрив усе, заборонив використання [своїх пісень] у кіно, хоча заздалегідь домовлялися за контрактами. Він просто заборонив свою музику там і почав щось робити для українців, пішов служити. Для мене це людина, яка дійсно намагається показати свою позицію, те, що вона усвідомила, просить вибачення за останні роки. Скажемо грубо - відмиває репутацію. Але це вчинок, який показує всім іншим, кого слухають у Росії, робити так само", - розповіла alyona alyona програмі "Зірковий шлях".

Фото: https://www.instagram.com/max_barskih/

"Наприклад, Іван Дорн так не зробив. Макс Барських зробив. Це не означає, що завтра ми підемо на сцені одну пісню співати. Ні, але це приклад і демонстрація того, що людина усвідомила, що вона переживає за свою країну і відтепер робитиме все для блага своєї країни, а не чужої", - додала вона.

Раніше alyona alyona сама потрапляла у скандали через колаборацію з російськими реперами з гурту "Каста" та Іваном Дорном. Також у кліпі артистки "Dancer" знімався російський шоумен Олександр Гудков, який брав участь у створенні музичних відео Філіпа Кіркорова, Сергія Лазарєва та Діми Білана.

alyona alyona зізналася, що після початку повномасштабної війни Гудков розчарував її найбільше.

"Я чомусь очікувала від нього якихось радикальніших дій, за прикладом Фейса і так далі. Але ні", - сказала реперка.

Олександр Гудков у кліпі alyona alyona "Dancer" Фото: YouTube

Також її розчарували всі публічні діячі, які мали дуже велику українську аудиторію і які приїжджали в Україну.

"У своїх соціальних мережах вони можуть подивитися аналітику та побачити, що за ними стежить дуже багато українців. Я не думаю, що дуже багато українців стежить за тим же Галкіним. Але він радикальніше висловив свою позицію, ніж якісь молоді лідери", – констатувала співачка.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Такі милі: Віталій Козловський замилував світлиною з маленьким сином Оскаром

Український співак та військовослужбовець ЗСУ Віталій Козловський опублікував фото з маленьким сином Оскаром, якого народила його дружина та піарниця Юлія Бакуменко

Присвячене українським жінкам: alyona alyona і Jerry Heil випустили нове відео перед "Євробаченням"

Представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona і Jerry Heil випустили соціальне відео на конкурсну пісню Teresa & Maria

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа