Лайм

Тим, хто любить, не треба зволікати: актор Максим Девізоров у лавах ЗСУ дав пораду всім закоханим

"Краще брати ініціативу в свої руки і святкувати кохання"

Український актор Максим Девізоров, який нещодавно одружився зі своєю обраницею Світланою, дав пораду усім закоханим. Він вважає, що парам варто не відкладати почуття "на потім", навпаки, слід "святкувати кохання" саме тут і зараз.

"Я вважаю, що тим, хто любить, не варто зволікати. Краще брати ініціативу в свої руки і святкувати кохання", - сказав Максим у програмі "Зірковий шлях".

Також актор, який захищає нашу країну в лавах ЗСУ, розповів у деталях, як саме робив пропозицію коханій:

"Пропозицію я зробив по відеозв’язку, в останній день перед тим, як ми виїжджали на Донеччину. Ми довго думали, коли ж нам краще зіграти наше весілля. Хотілося, щоб були присутніми і наші батьки, і наші друзі. Ми знайшли для себе такий компроміс, що зараз ми просто розпишемося, бо нам обом так буде спокійніше. На фоні всіх повідомлень з "Азовсталі"… Як наші захисники боролися за життя, робили теж пропозицію своїм коханим дівчатам, хотіли узаконити своє життя і свою любов. Ми теж для себе вирішили, що саме зараз – найкращий час. Ми розписалися в Дніпрі. Мене відпустили на один день. Дуже приємно, що для військових без черги все це проводиться", - сказав він.

Фото: libkos

Девізоров зазначив, що зустрічалися вони не так довго - лише півроку. За словами актора, це не має важливого значення, адже зі Світланою вони "відчували одне одного ще задовго до знайомства".

"Ми зустрічалися півроку до того, як вирішили одружитися. Ми просто відчували одне одного задовго до нашого знайомства. У цьому світі ми зустрілися не так давно. Ми познайомилися завдяки кастингу. Світлана саме мала його проходити і написала мені. Ми були заочно знайомі. У нас із нею був спільний агент, яка нас скоординувала. Так ми почали спілкуватися, з часом все ближче, ближче і ближче - і от результат", - поділився Максим історією знайомства з коханою.

  • Тим часом у Могилеві-Подільському також народилася нова сім'я прикордонників. Вікторія та Тарас вирішили одружитися під час війни.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

У віці 79 років помер знаменитий британський актор, відомий за фільмами "Титанік" і "Володар перснів"

Британський актор Бернард Гілл помер у 79 років у колі родини - він зіграв у фільмах Титанік та Володар перснів - фільмографія знаменитості

Поділилися зворушливими привітаннями та показали родинні фото: як зірки відсвяткували Великдень-2024

Як українські знаменитості відсвяткували Великдень-2024 - Лілія Ребрик, Ольга Сумська, Злата Огнєвіч та інші показали фото

Відкриття "Євробачення-2024": представниці України з'явилися у символічних образах та нагадали про війну

Якою була поява alyona alyona і Jerry Heil на відкритті Євробачення-2024 - артистки показали образи з символізмом та принесли паску