Лайм

Олексій Суханов розповів, чому не відмовився від паспорта РФ після набуття українського громадянства

Ведучий поділився подробицями

Український ведучий Олексій Суханов, який народився і до 2014 року проживав у Росії, розповів, що має два російських паспорта. Наразі він не може їх викинути чи спалити, тому що саме на них оформлено нерухомість у Латвії.

Детальніше про це ведучий розповів Славі Дьоміну у програмі "Слава+". "Я його хотів спочатку спалити. Але я його не спалив. Загорнув у папір і поклав. Квартира в Юрмалі в мене оформлена на російський паспорт. Я не знаю, чи треба його надати латвійській стороні для переоформлення. Це мене стримує від того, щоб його викинути або написати: "Путін – Х...йло" і надіслати до російського МЗС", – зізнався телеведучий.

Також Суханов пояснив, чому має аж два паспорта громадянина РФ. За його словами, це пов'язано з тим, що до 2012 року він жив на дві країни й із 2012-го до 2014 року виїжджав із РФ частіше, ніж тричі на місяць. "З 2012 року по 2014 я жив на дві країни: тиждень у Києві, тиждень у Москві, тому у мене два російських паспорта", - сказав Олексій.

Крім того, ведучий розповів, чому не виїхав з України на початку війни і чи були у нього такі думки:

"Одна знайома мені зателефлнувала на початку війни і питає: "А чому ти не виїжджаєш?". Я їй відповів: "А як я можу виїхати? Я взагалі не бачу сенсу виїжджати. Тут я живу, тут я працюю, тут мій дім. Куди ж я поїду?!". Вона мені каже: "Та ну виїжджай, у тебе є російський паспорт, ти по ньому можеш виїхати!". Я просто поклав слухавку після цих слів".

Фото: instagram.com/suhanov.official

Олексій Суханов народився у місті Іваново. У серпні 2014 року виїхав з Росії та пішов із "РЕН ТВ" у зв'язку з власною незгодою з позицією каналу щодо війни на сході України та іншими подіями в країні. З початком воєнного конфлікту на сході України Суханов остаточно переїхав до Києва. Ведучий отримав український паспорт та офіційно став громадянином України.

Фото: instagram.com/suhanov.official

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Рожевий манікюр на випускний: стильні дизайни у модному кольорі

Дівчатам, які готуються до випускного, варто обрати ніжні відтінки манікюру, які асоціюються з молодістю та свіжістю. Рожевий колір манікюру може ідеального доповнити ваш образ

Актор Юрій Феліпенко поділився думками про службу у ЗСУ та показав фото з побратимами

Юрій Феліпенко служить у ЗСУ - актор розповів про своє ставлення до служби та закликав українців допомагати і не забувати про війну

Вартий всього найкращого: кохана Позитива зворушливо привітала його з днем народження

Олексій Завгородній (співак Позитив) зустрічається з танцівницею Юлією Сахневич - обраниця музиканта привітала його з днем народження