Лайм

Мене туди не тягне: Олексій Суханов висловився про повернення до рідного міста в РФ

Ведучий пояснив свою позицію щодо цього питання

Український ведучий Олексій Суханов народився і до 2014 року проживав у російському місті Іваново. З початком воєнного конфлікту на сході України він остаточно переїхав до Києва, де згодом отримав український паспорт та офіційно став громадянином України. Коли ж ведучого запитали про те, чи планує він колись повернутися до рідного міста, він дав чітку відповідь на це: "Мене туди просто не тягне".

"Туди не тягне. Туди просто не тягне. Я не знаю, як віднесуться до цих слів глядачі. Проте я щиро відповідаю: мене туди не тягне, тому що це інший світ", - заявив ведучий у програмі "Слава+".

Фото: instagram.com/suhanov.official

Суханов детально пояснив свою позицію, у якому світі він хоче жити:

"Я люблю жити в світі, де поважають одне одного. Визнають різноманітність світу. Не намагаються звести когось іншого до якогось стандарту. Мені подобається і я поділяю європейську філософію. Філософію цивілізованого світу. Мені подобається жити серед людей, які радіють щастю інших. Які розуміють, що колись хтось щасливий – це тільки на користь світові, а значить, і їм на користь, тому що вони теж у цьому світі живуть. Коли людей не засуджують за їхній вибір. Коли людям надають можливість обирати. Робити свій вибір. Я люблю жити в такій атмосфері, в такому середовищі. Тому туди мене не тягне", - сказав він.

Фото: instagram.com/suhanov.official

Олексій Суханов - український та в минулому російський журналіст, теле- і радіоведучий. Ведучий українського ток-шоу "Говорить Україна" на телеканалі "Україна". Народився 4 січня 1974 року в місті Іваново в родині інженерів.

Телебаченням, за його власними словами, "марив буквально з дитинства" - приходячи після школи додому, сідав перед дзеркалом і декламував статті з радянських газет, а в юнацькому віці робив передачі на радіовузлі торгового технікуму, в якому навчався пізніше. Закінчив технікум за спеціальністю "технологія приготування їжі". Деякий час підробляв в ресторанах і кафе. Вищу освіту отримав у Московському державному університеті комерції, відділення менеджменту. У серпні 2014 року виїхав з Росії та пішов із "РЕН ТВ" у зв'язку з власною незгодою з позицією каналу щодо війни на сході України та іншими подіями в країні.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Андрій Іскорнєв - найскандальніший герой "Холостяка", який жив у Росії

Як склалася доля пластичного хірурга Андрія Іскорнєва після "Холостяка" - який вигляд має і де живе головний герой 3 сезону шоу

Monatik згадав, як його зупинили представники ТЦК і відповів, чи оновив свої дані

Український співак Monatik розповів, що запитували представники ТЦК, коли зупинили його в центрі Києва 10 травня

Віктор Павлік переніс складну операцію на серці: в якому стані 58-річний співак

Дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова повідомила, що співак переніс складну операцію на серці та показала фото з реанімації