Лайм

Єлизавета II знялася у кумедному відео з ведмедиком Паддінгтоном на честь свого ювілею

Скетч присвятили 70-річчю правління королеви

5 червня у Лондоні завершилися святкові заходи на честь Платинового ювілею правління Єлизавети II. Королева зійшла на престол 70 років тому і стала найбільш довгоправлячим монархом в історії Великобританії. Цю значну дату британці відзначили грандіозним парадом, концертами та театралізованими виставами.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від BBC (@bbc)

Шанувальники Єлизавети особливо оцінили кумедний короткий фільм, у якому королева знялася разом із ведмедиком Паддінгтоном. На відео голова престолу п'є чай із улюбленим героєм однойменних фільмів. Ведмедик пропонує Єлизаветі бутерброд із мармеладом, але вона відповідає, що завжди тримає ласощі у своїй сумочці. Ролик закінчується тим, що Паддінгтон бажає королеві щасливого ювілею і дякує їй за службу нації.

"Її Величність добре відома своїм почуттям гумору, тому не дивно, що вона вирішила взяти участь у скетчі, - йдеться в заяві Букінгемського палацу. - Вона мала інтерес до знімального та анімаційного процесу, а можливість запросити знаменитого ведмедя на чай була надто веселою, щоб її упустити".

На заключному заході свята королева з'явилася на балконі Букінгемського палацу. Побачивши її, натовп вибухнув захопленими оплесками, оскільки через побоювання з приводу її здоров'я були сумніви, що вона з'явиться.

Фото: Getty Images

"Немає жодних посібників, які б підказали, як відзначити 70-річчя в якості вашої Королеви. Це дійсно вперше. Але я була глибоко зворушена тим, як багато людей вийшли на вулиці, щоб відзначити мій Платиновий ювілей. Хоча я не змогла відвідати всі заходи особисто, моє серце завжди було з вами. Я намагаюся віддано служити вам щосили, за підтримки моєї сім'ї", - йдеться в заяві Єлизавети II.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше .

Новини партнерів

Читайте також

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Чимало знаменитих жінок чекають своїх чоловіків з війни. Серед них - Маша Єфросиніна, Наталка Денисенко, Марічка Падалко, Людмила Барбір

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини "Батьківщини-Матері"

Павло Зібров побував на вершині величного монументу Батьківщина-Мати. Він показав красиві краєвиди Києва

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерій Харчишин розповів, що думає про мобілізацію артистів. Музикант активно допомагає українській армії