Лайм

Принцеса Євгенія вперше показала обличчя сина на святі на честь ювілею королеви: фото

На одному із кадрів Джек тримав малюка на руках

З 2 по 5 червня 2022 року Велика Британія відзначала перший в історії британської монархії платиновий ювілей - 70 років правління королеви Єлизавети II. Усі чотири дні були вихідними і супроводжувалися масовими святами та урочистими заходами. Із нагоди свята до Її Величності приїхали майже всі члени королівської сім'ї. На святкуванні з'явилася і онука британської монархині принцеса Євгенія разом з чоловіком Джеком Бруксбенком. На фінальний захід пара взяла з собою однорічного сина Августа.

У своєму блозі в Instagram принцеса Йоркська опублікувала знімки, на яких показала підписникам обличчя хлопчика, хоч раніше завжди ховала його від камери. На одному із кадрів Джек тримав сина на руках. Август був одягнений у блакитний светр, на якому був принт британського прапора.

Фото: instagram.com/princesseugenie

"Концерт на честь платинового ювілею був просто неймовірним. Всім людям, які взяли участь, організували це, зробили його бездоганним для всіх нас, ДЯКУЄМО. Ви змусили нас усіх так пишатися", - говориться у підписі до фото.

Фото: instagram.com/princesseugenie

Джек та Євгенія познайомилися у 2010 році на швейцарському гірськолижному курорті Верб'є і з тих пір не розлучалися. Через 8 років пара зіграла весілля. Закохані обмінялися обітницями в каплиці Святого Георгія біля Віндзорського замку, де вінчалися принц Гаррі та Меган Маркл. У лютому 2021 року у них народився син. Євгенія і Джек назвали свого первістка на честь прадіда: повне ім'я їхнього сина - Август Філіп Хоук. Малюк є дев’ятим правнуком для королеви та першим онуком для батьків Євгенії – принца Ендрю та Сари Фергюсон.

Фото: Getty Images

  • Єлизавета II знялася у кумедному відео з ведмедиком Паддінгтоном на честь свого ювілею. Скетч присвятили 70-річчю правління королеви.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші