Лайм

Випускниця з Харкова в ошатній сукні показала, що "рускій мір" зробив із її школою: фото

Учениця сфотографувалася на тлі руїн 134-ї школи

З 27 травня по 12 червня в українських школах закінчується навчальний рік 2022. Якби Росія не розпочала повномасштабну війну в Україні, школярі могли б відсвяткувати останній дзвоник та провести випускні у гарному вбранні. На жаль, багато з них не має навіть можливості попрощатися зі своїми навчальними закладами.

Дівчина з Харкова, який з першого дня війни нещадно обстрілюють російські окупанти, показала, як у 2022 році виглядає її "випускний". Валерія сфотографувалася в ошатній сукні на тлі розбомбленої школи №134.

Фото: https://www.facebook.com/anna.episheva.5

"Мені 16 років… навчалася у школі 134 у Харкові… було дуже багато друзів зі школи, ми були як одна велика родина. З дівчатами ми обирали сукні та раділи, що всі будуть дуже гарні у день випускного. Але до нас прийшов "рускій мір" і зруйнував усі наші плани, про які ми так мріяли", – розповіла вона.

У Facebook фото Валерії опублікувала її тітка Анна Єпішева.

"Моя племінниця мала закінчити цього року школу. Вона з подругами запланувала випускний вечір, купила сукні і з нетерпінням чекала великого дня... Потім прийшли росіяни. Її школа була прямо вражена і зруйнована 27 лютого 2022 року. Сьогодні вона повернулася до того, що залишилося від її школи, і до своїх планів на випускний. Дякую, моя люба Валері, за те, що ти сильна і смілива, так пишаюся тобою і так сильно тебе люблю", - написала вона.

Фото: Getty Images

Фото: Getty Images

Фото: Getty Images

Фото: Getty Images

  • Також випускники 11 класу школи №134 станцювали прощальний вальс на її руїнах. Зібратися змогла лише третина класу, оскільки решта учнів виїхала за межі Харкова.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Герцогиня Единбурзька, яка приїхала до Києва, зустрілася з Зеленськими: що відомо про її візит

В Україну вперше з 2014 року приїхала представниця королівської родини герцогиня Единбурзька - що відомо про її поїздку, фото та подробиці

Тримаємо Часік: військовослужбовець Олег Сенцов поділився подробицями з фронту та показав фото

Олег Сенцов показав нове фото з фронту та повідомив, що наразі разом з побратимами захищає місто Часів Яр у Донецькій області

Путіністка Сніжана Єгорова розкритикувала доньку Стасю Ровінську за її проукраїнську позицію

Сніжана Єгорова прокоментувала проукраїнську позицію своєї доньки Стасі Ровінської - ведуча заявила, що та не знає життя