Лайм

Звичайна радість: Джамала показала першу з початку війни прогулянку з дітьми

"Відчуття ніби з минулого життя"

Через повномасштабну війну Джамала не бачила своїх дітей майже три місяці. Співачка вивезла синів до Туреччини, залишила зі своєю сестрою, а сама почала їздити світом із благодійними концертами, збираючи кошти для України. І ось нарешті артистка змогла викроїти час, щоби побути зі своїми малюками.

Зіркова мама приїхала до Стамбула і показала 4-річному Еміру-Рахману та однорічному Селім-Гіраю турецьке місто. Фотографії з прогулянки Джамала опублікувала в Instagram, також вона поділилася своїми емоціями від зустрічі з дітьми.

Фото: instagram.com/jamalajaaa

"Звичайна радість - вперше за три місяці вийти на прогулянку з дітьми у центр Стамбула. Показати їм місто. Відчуття ніби з минулого життя. Без зайвих слів", - підписала знімки співачка.

Фото: instagram.com/jamalajaaa

Джамала з синами пройшлися мальовничими вуличками турецького міста та відвідали собор святої Софії (мечеть Айя-Софія). Для прогулянки Стамбулом українська співачка обрала патріотичну футболку та підвіску з тризубом.

Фото: instagram.com/jamalajaaa

Артистка із синами виїхала з України у перші дні російського вторгнення, чоловік Джамали залишився у Києві. І хоча сім'я зараз не може бути разом, співачка не сумнівається в тому, що вже незабаром настане наша перемога, і вона знову зможе бути поряд із найріднішими людьми.

Фото: instagram.com/jamalajaaa

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше

Новини партнерів

Читайте також

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування