Лайм

Найкрутіші люди цього світу: Джамала розповіла про грандіозний концерт на підтримку України

"Безсумнівно, у зла просто немає шансів"

Українська виконавиця Джамала з перших днів війни в Україні активно бере участь у благодійних заходах, які спрямовані на підтримку нашої країни. Зараз вона знаходиться у Нью-Йорку, де їй випала можливість виступити на Global Citizen Now. Артисти світового рівня зібралися на одній сцені, аби зібрати кошти на медичні потреби України.

У Instagram артистка розповіла про свої враження детальніше. "Непросто описати свій стан у ці два дні, але я спробую підібрати слова. У Нью Йорку брала участь у Global Citizen Now: виступ та відкрите інтерв’ю. Фіналом став захід у Carnegie Hall. Найкращі музиканти Нью-Йорку зібралися, аби зібрати кошти на медичні потреби України. І саме під час цієї поїздки мене сильно "накрило", - поділилася Джамала.

Фото: instagram.com/jamalajaaa

"Було важко. Вперше за 3 місяці війни гору взяв розпач. Сама собі не хотіла в цьому зізнаватися, але є як є. Всі 90 днів нас постійно гойдає зі сторони в сторону емоційно. Здається, цього разу від провалля зневіри мене врятував той вечір у Carnegie Hall. Я побачила, як найкращі митці світу об’єднуються для допомоги нам - Іцхак Перлман божественно грав на скрипці, а ведучий Річард Гір постійно говорив про єднання та підтримку. Тоді в мене постійно мурахи шли шкірою - від вдячності. 90 днів найкрутіші люди цього світу борються з нами проти зла. Безсумнівно, у зла просто немає шансів", - також додала вона.

Фото: instagram.com/jamalajaaa

У instagram-stories артистка опублікувала серію знімків та відео. Так, на фото можна побачити Річарда Гіра. Голлівудський актор підтримує Україну не лише словами, але й діями. Він продав на аукціоні раритетний автомобіль та передав отримані кошти благодійним фондам, які допомагають Україні. Знаменитість отримав за кабріолет Jaguar XK8 31,7 тис. доларів (938 тис. грн.).

Фото: instagram.com/stories/jamalajaaa

Фото: instagram.com/stories/jamalajaaa

У своїй промові Гір весь заявив про те, що напад країни-агресорки РФ на Україну став справжнім шоком для всього цивілізованого світу. Крім того, на концерті актор разом з американською оперною співачкою Ізабель Леонард та зіркою Бродвея Едрієн Воррен виконав пісню Somewhere Леонарда Бернштейна.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування