Лайм

Обрав не Європу, а Україну: Роднянський назвав причину розлучення свого сина з російською акторкою

Заяву Студіліною він назвав "дивною"

Олександр Роднянський прокоментував слова своєї колишньої невістки Яніни Студіліної про розлучення. Російська акторка заявила, що розійшлася із сином українського продюсера через війну в Україні, і що Олександр Роднянський-молодший "обрав життя в Європі", а вона вирішила залишитися в Москві.

Режисер, який практично не говорить про особисте життя у соцмережах, опублікував в Instagram допис, у якому вирішив висловитись на цю тему. За його словами, обставини розлучення дещо інші, аніж розповіла Студіліна.

Яніна Студіліна Фото: instagram.com/yanina_studilina

"Яніна у своєму інтерв'ю, яке стало підставою для багатьох публікацій, сказала: "Останні події остаточно поставили крапку в наших стосунках, мій колишній чоловік обрав життя в Європі. А я вирішила залишитися в Росії". Під ухильною фразою про "останні події", як це часто буває в Росії, мається на увазі війна в Україні. І у зв'язку з цією фразою слова про те, що мій син "обрав життя в Європі", звучать щонайменше дивно", - пише Роднянський.

"У момент найважчого випробування, яке випало на долю своєї рідної країни, Олександр, будучи доктором економічних наук і професором Кембріджу, обрав не Європу, а Україну. Він узяв академічну відпустку і повністю зосередився на роботі в команді президента Зеленського, радником якого він є" , – розповів продюсер.

Син Олександра Роднянського Фото: instagram.com/alexander.rodnyansky

За його словами, 24 лютого син був у Києві, і саме від нього Роднянський почув про початок повномасштабної війни. "Під час нашої розмови я чув вибухи російських бомб і ракет. З тих пір Олександр зі своєю країною".

Він зазначив, що розлучення - сумна подія для будь-якої сім'ї, одна Яніна завжди буде її частиною, оскільки є матір'ю його прекрасної онуки Ані.

Олександр Роднянський з невісткою та онукою Фото: instagram.com/yanina_studilina

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

У Львові розбишаки напали на блогера Ніколаса Карму: у якому стані потерпілий

Блогер Ніколас Карма розповів, що у Львові на нього напали хулігани. Карма звернувся до стражів порядку

Вражена цілісністю твого внутрішнього спокою: Могилевська відвідала концерт Макса Барських

Макс Барських дав великий концерт в Києві. Наталя Могилевська побувала на шоу та розповіла про свої емоції

Серце моє ніколи не буває вільне: Ірина Білик заінтригувала змінами в особистому житті

Ірина Білик розповіла про своє особисте життя. Серце співачки зайнято