Лайм

Думають, що це показуха: Тарас Тополя розвінчав міф про зірок у теробороні

Лідер гурту "Антітіла" розповів, чим зайнятий на службі

Учасники гурту "Антитіла" записалися до тероборони ще до початку повномасштабної війни в Україні. Спочатку музиканти служили у Києві, а зараз перебувають у Харкові, де займаються забезпеченням батальйону, іноді стоять на позиціях із певними ротами та несуть бойове медичне чергування на нульовій лінії фронту.

Лідер та соліст колективу Тарас Тополя в інтерв'ю програмі "ЖВЛ" розвінчав міф про те, що зірки на службі користуються особливими привілеями.

Фото: https://www.instagram.com/antytila_official/

"Після початку війни був парад вступу зірок у ТРО. Усі чомусь думають (і я в принципі розумію, чому), що це якась показуха. Ти вступив, зробив пару селфі, а далі в тебе спецзавдання. Ти десь чілиш у Європі, їздиш із благодійними концертами... І люди сприймають, ніби це що попало, - каже він. - Я хочу акцентувати, що якщо людина прийняла рішення вступити до лав територіальної оборони - це сухопутні війська, збройні сили. Це люди, які складають присягу, беруть він певні функції. Гурт "Антитіла" тут такі самі солдати, як і інші люди у нашому підрозділі".

Саме тому Тополя, який є багатодітним батьком і може законно покинути Україну для зустрічі з родиною у США, не поспішає користуватися своїм правом.

Фото: https://www.instagram.com/antytila_official/

"Якщо ти скажеш: "Чуваки, я полечу в Америку, мені треба", то отримаєш питання: "А мені в Жашків не треба?" Чи в Стрий, чи в Славське, чи в Житомир? Треба. А хто буде роботу робити замість Тополі, який полетів? Хтось інший, з подвійним навантаженням. Або ніхто. Тому всі ці історії - вилетіти за кордон, побачитися і повернутися назад - це все не так просто. Якби моя кохана справді була десь на Західній Україні з дітьми, я міг би на 2-3 дні вискочити, я б зробив це. А так виїзд за кордон для мене не здійсненна річ, - каже музикант. - Я ці думки навіть не беру в голову, щоб не впадати в депресію. Я просто розумію, що треба швидше зробити свою справу, і якщо наш підрозділ уже виведуть на ротацію назад до Києва і заведуть на наше місце інший підрозділ, який у цей час готується на полігоні, тоді, можливо, я спробую не лише вилетіти до дружини. Можливо, тоді гурт "Антітіла" зробить якісь виступи, на які нас запрошують постійно".

Щодня команді надходять запити - від невеликих концертів до масштабних подій. Вони свідомо відмовляються, щоб відповідально нести свою службу.

"ТРО - це не іграшки, коли бігають красиві хлопці у формі. Так, бігають, красиві, у формі, відважні, вже пристріляні, биті. Але насамперед це робота, яку ти маєш робити. І не важливо, хто ти - зірка, не зірка. Тут такі люди різні зібрані. І бізнесмени, і мільйонери, і власники заводів. І всі як один роблять свою роботу", - розповів Тополя.

  • Раніше режисер Олег Сенцов на Луганщині показав фото із двома відомими захисниками України. Бійці зустрілися у гарячій точці.
  • Також про службу у ЗСУ розповів Олександр Положинський – лідер гурту Тартак. Він став стрільцем 47-го окремого батальйону.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували

Український актор Євген Шумілов загинув на фронті, захищаючи пораненого побратима

На фронті загинув український актор театру та кіно Євген Шумілов, який захищав Україну від початку повномасштабної війни

Українська співачка повідомила про третій викидень і зізналася, чи хоче ще дітей

Співачка Альона Омаргалієва розповіла, що пережила три викидні - виконавиця зізналася, чи не втратила надію народити другу дитину