Лайм

Данилко з "мамою" Вєрки Сердючки без гриму влаштували фотосесію у метро

Знаменитості з'явилися у звичайному одязі

Днями улюблениця українців Вєрка Сердючка разом зі своєю "мамою" виступили на станції метро "Майдан Незалежності" у столиці. Після заходу Андрій Данилко та Інна Білоконь влаштували нетипову для себе фотозйомку – вони з’явилися без яскравих образів, у яких зазвичай виходять на сцену.

Давні друзі та колеги позували у київській підземці у повсякденному одязі без сценічного гриму та вбрання. Відповідні кадри опубліковані в Instagram. "Після концерту в метро "Майдан Незалежності", - говориться у підписі до серії фото.

Фото: instagram.com/v_serduchka

Фото: instagram.com/v_serduchka

Фото: instagram.com/v_serduchka

Після того, як Андрій Данилко разом із Інною Білоконь прогулялися підземкою, вони також вирішили пройтися літнім Києвом. Так, на одному зі знімків можна побачити, як виконавці зупинилися на Майдані, де "мама" Сердючки прилягла на траву, а Данилко присів на камінь.

Фото: instagram.com/v_serduchka

Фото: instagram.com/v_serduchka

У коментарях під публікацією люди подякували Вєрці та її "мамі" за творчість, а також висловилися із приводу зовнішності артистів. Користувачі мережі написали, що у свої 48 Данилко має приголомшливий вигляд, а Інна Білоконь дуже гарна та мила жінка.

Фото: instagram.com/v_serduchka

"Андрію та Інно, ви справжні легенди!!! Ваш талант і сила вищі за небо! Дякуємо!", "Неймовірні.... Наші..... Найкращі...", "Обожнюю!!! Такі якісь зовсім юні… Завжди захоплююсь та милуюся вами! Дякую за естетичну насолоду!", "Андрію 48 років, а він виглядає як 25 років тому, навіть схуд. Однозначно, відьмак і знає секрет вічної молодості. Було приємно побачити Інну не в ролі "мами", мила жінка", "Ви такі стрункі! Виглядаєте супер!", "Яка ж ваша "мама" гарна!" - зазначили шанувальники.

Фото: instagram.com/v_serduchka

Фото: instagram.com/v_serduchka

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Червоний манікюр - вічна класика, яка завжди в тренді: актуальні дизайни на весну

Червоний манікюр - це позачасовий та універсальний вибір, який випромінює впевненість, вишуканість та гламур

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни