Лайм

Вирішили добудувати: Володимир Остапчук із дружиною показали свій будинок-мрію під Києвом

Подружжя вирішили продовжити будівництво

Восени минулого року Володимир Остапчук із дружиною Крістіною розпочали будівництво власного будинку, проте вторгнення Росії реалізацію їхньої мрії поставило на паузу. Незважаючи на війну сім'я вирішила добудувати свій котедж, адже вірить, що майбутнє за мирною Україною.

Будинок пари знаходиться у котеджному містечку Золоче під Києвом, де на сьогоднішній день вартість типових проектів стартує від 7,8 млн грн. Днями подружжя з'їздило на будівництво і показало в Instagram, як наразі виглядає їхнє майбутнє сімейне гніздечко.

Фото: instagram.com/vova_ostapchuk

"Ми працюємо в Україні, робимо бізнес в Україні, волонтеримо для українців і вже знаємо – майбутнє за мирною Україною. Саме тому ми вирішили наш будинок добудувати, а ремонт – доробити. Незважаючи на проблеми і з матеріалами, з логістикою і всім іншим, ми вирішили, що наше затишне гніздечко буде. Бо віримо в Україну та ЗСУ!", - пояснив український ведучий.

Фото: instagram.com/vova_ostapchuk

Пара показала кілька фотографій їхнього будинку мрії і розповіла про найближчі плани. "Закінчили нам балкони і майже повністю фасад. Зараз робитимуть плитку навколо будинку і вирішуємо якусь плитку робити на терасу, - поділилася Крістіна. - І ось-ось будемо: штукатурити будинок, запускати майстрів на електрику, сантехніку і котельню".

Фото: instagram.com/vova_ostapchuk

Дружина Остапчука також показала фотографію, зроблену на подвір'ї, і написала, що вірить в те, що вони добудують свій будинок та житимуть у ньому під мирним небом.

Фото: instagram.com/kristygor

"Ми так мріємо про наш будиночок, що віра у ЗСУ, і нашу Перемогу стає ще сильнішою щодня!, - написала блогер. - Це я у своєму дворі, де я буду знімати вам свої досягнення у садівництві (сподіваюсь щось вийде в мене), та ми будемо разом з вами сидіти на терасці пити каву і не тільки… Вірю в це!".

Фото: instagram.com/kristygor

Фото: instagram.com/vova_ostapchuk

  • Раніше Крістіна Остапчук відповіла на критику через безтурботні фото у гарному одязі. Блогер почала виставляти фотографії своїх модних луків, і це не сподобалося деяким її підписникам.
  • Володимир Остапчук розповів, куди колишня дружина відвезла їхніх дітей. Ведучий вже три місяці не спілкується із сином Еваном та донькою Емілією.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування