Лайм

Жити не перестану: дружина Остапчука відповіла на критику через безтурботні фото у красивому одязі

"Тоді навіщо намагатись вижити у війні, якщо самі забороняєте собі жити!?"

Крістіна Остапчук зіткнулася з критикою в мережі через те, що під час війни вона намагається жити нормальним життям. Блогерка почала виставляти фотографії своїх модних луків, і це не сподобалося деяким її дописувачкам.

"Отримала днями коментар, що мені потрібно прийти до тями і перестати виставляти історії з фото у дзеркалі з одягом, луками і так далі", - написала дружина Володимира Остапчука в Instagram. За словами нотаріуса, за час війни вона вперше почула подібне зауваження, і воно спонукало її написати цей допис. Адже сьогодні багато людей позбавляють себе можливості – жити.

Фото: instagram.com/kristygor

"Так, у країні повномасштабна війна, що забрала сотні життів, руйнує будинки, руйнує міста, і повірте мені, я це дуже добре розумію, інакше я б не робила все те, що роблю вже два місяці по допомозі, я не носила б щодня коробки по 10 кг, коли моїй зламаній спині це категорично робити не можна, і таке інше, але жити я не перестану", - зазначила Крістіна.

Блогер додала, що вона дякує Богові за кожен новий день, але вона не знає, скільки ще таких днів їй відміряно. Тому вона вирішила, що житиме щодня.

"Не так повноцінно як раніше, тому що це зараз неможливо, але сісти та вмирати вдома я не збираюся, забороняти собі зробити зачіску, або показати, що у мене є сили добре вдягнутися - це абсурд!", - зазначила вона.

Фото: instagram.com/kristygor

"Заради мого і вашого життя, заради моєї і вашої свободи зараз наша Армія стоїть на передовій перед ворогом, який хоче її забрати, так що не будьте собі ворогом, не забирайте у себе життя!, - звернулася вона до українок. - Живучи зараз, я набираюсь щодня енергії, щоб і надалі бути корисною для тих, хто потребує, продумую плани по свою допомогу постраждалим, але про себе не маю права забути! І вам не раджу!".

З початку повномасштабної війни Крістіна перебувала в Ужгороді – своєму рідному місті, де активно займалася волонтерством. Днями дружина ведучого повернулася до Києва, де продовжить допомагати українцям, які постраждали від російської агресії.

Фото: instagram.com/kristygor

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Джамала у роковини депортації кримських татар розповіла щемливу історію своєї родини

У 80-ті роковини депортації кримських татар Джамала пригадала щемливу історію своєї родини. Жінка не могла стримати сльози

Вєрку Сердючку захейтили через виконання російських пісень в Києві

Вєрка Сердючка виступила в Києві. Зірку захейтили через виконання російських хітів

Захоплююсь українками: новий "Холостяк" Терен розповів, яку дівчину шукатиме на проекті

Герой 13 сезону шоу "Холостяк" Олександр "Терен" Будько прокоментував свою участь у проекті та розповів, яку дівчину шукатиме