Лайм

Кохають не за вагу: Анна Неплях дала пораду дівчатам, які погладшали під час війни

Модель радить прийняти своє нове тіло

Переможниця конкурсу краси "Міс Україна Всесвіт-2021" Анна Неплях знову торкнулася теми набору ваги під час війни. 28-річна модель, яка особисто зіткнулася з такою проблемою, дала пораду дівчатам, на тілі яких теж з'явилися зайві сантиметри.

Учасниця "Холостяка" впевнена, що основна причина набору ваги – стрес. "Коли у тебе стрес, ти шукаєш якесь задоволення чи почуття безпеки. А їжа - це найшвидший і найпростіший спосіб отримати цю безпеку, якесь мінімальне задоволення. Тому я і набрала вагу", - пояснила Анна у "Ранку з Україною".

Фото: instagram.com/neplyah

З початку повномасштабної війни Неплях погладшала на 9 кг. Спочатку дівчина переживала, але потім відпустила ситуацію, адже розуміє, що стрес та війна – не назавжди.

"Зараз я просто приймаю своє нове тіло, не зрікаюся нього, даю собі можливість отримувати задоволення від якихось простих речей, наприклад, від їжі", - розповіла вона.

Модель зізналася, що багато разів набирала та скидала вагу, тому точно знає, що потрібно прийняти своє тіло та змиритися з новим зображенням у дзеркалі.

Фото: instagram.com/neplyah

"Бо коли ми вважаємо, що нові ми, які набрали вагу, це не ми, а якась інша тітка, яка на 10 кг важча, це дуже неправильно, - вважає вона. - Як ти можеш вплинути на своє тіло, коли думаєш, що воно не твоє. Насамперед треба змиритися, що ти тепер нова, у тебе новий розмір одягу, і зрозуміти, що кохають не за вагу. І це психологічне усвідомлення своєї ваги дає заклик із мозку до тіла, що ми в безпеці і вже можемо потихеньку приходити у свою форму".

Наразі Анна намагається правильно харчуватися та отримувати задоволення від корисної їжі. А також робити речі, які теж роблять її щасливою, наприклад, займатися спортом.

"Я насправді завжди чудово почуваюся після занять спортом, намагаюся вкраплювати нові звички собі. Зараз щодня гуляю по 10 тисяч кроків, теж від цього відчуваю себе легшою, більш наповненою та емоційно стабільною. Потрібно все потроху, і не навантажувати свій організм стресом у вигляді дієт, тому що дієти будуть лише на якийсь час", - підсумувала Неплях.

Фото: instagram.com/neplyah

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Більше не у трійці лідерів: Україна впала у рейтингу букмекерів на "Євробаченні-2024"

Станом на 7 травня представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona та Jerry Heil знаходяться на 4 місці у таблиці прогнозів букмекерів

У США пройшов бал Інституту костюма Met Gala 2024: найкращі образи зірок

В якому вбранні зірки з'явилися на килимовій доріжці Інституту костюма Met Gala 2024

У Мальме проходить "Євро­­бачення-2024" - онлайн-трансляція першого півфіналу

7 травня о 22:00 за Києвом стартує "Євробачення-2024" - дивитись онлайн трансляцію першого півфіналу конкурсу